exselans öldün mü kaldın mı bi haber ver
Garip Sohbetler
|
09-03-2006, Saat: 06:15 PM <
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cadıcıkk sen banada kısdın mıben hiç sana kızarmıyım..:p ceza aldım zaten.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende onun i?in sana k?z?yom yaaaaa... baq ?imdi bu Laf? tekrarLa hep anLars?n, s?L?yom baq ii dinLe ???tttt bana baq bana oraya de?iL.. ben sana dedimde demedimmi dedim... anLad?nm? *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:exselans ?ld?n m? kald?n m? bi haber ver hehe ?u an i?in ya??orum ama cad? ne yapar bilmem cad?y? biras k?zd?ray?m... geL sende k?sd?r cok zevkLi ks?dr?mas?
09-03-2006, Saat: 06:17 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baq ?imdi bu Laf? tekrarLa hep anLars?n, s?L?yom baq ii dinLe oldu hi? i?im yok bu s?zleri tekrarl?ycam.. ba?ka derdin.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oldu hi? i?im yok bu s?zleri tekrarl?ycam.. ba?ka derdin.. sen biLirsin melis nas?Ls?n bide sen anlamaya cal?s bu s?z? ben sana dedimde demedimmi dedim.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe ?u an i?in ya??orum ama cad? ne yapar bilmemben galiba onu birazc?k k?zd?rd?m yaz?k k?zd?rma karde?imiii *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben galiba onu birazc?k k?zd?rd?m sen biLirsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 67 Ziyaretçi