ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onların sogugu bi başkaaMudanya'yı görmeden,yaşamadan yorum yapmak haksızlık,bi gelin ya..
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi değişir bencede aferin öle her lafı üzerine alınma ayrıcana dolaplar da aptal oldu en iyisi bırak dağınık kalsın :yikildim:
:yikildim: bnm için farketmıo annem yabıo o görevi ona verdm cok isdedi bu şerefli görev bnm olsun dedi kıramadım
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin öle her lafı üzerine alınmayaneeee şarkısı bile var bırak dağınık kalsın dolabın (bizim yasemin)bunuda üsdne alınma:yikildim:
Tmm tmm tmm öle alıngan biri deilim Bursa soğuğundan bahseden historyle ben olunca acaba mı ki demiştim...
Ben bıraktım dağınık kaldıda annem de benim peşimi bıraksa. Neyse kardeşlerim saolsun 3 kıza didişemio kadıncağız
aaa ne güzel benim annem 3ümüze de yetişiyo hatta babama bile kızıyo bu dolabının hali ne diye :yikildim:
Maşallahhh Babam bizdense daha çok nasibini alıyor annemden. Kadının patlama noktasına bizde yaklaştık hissediorum ama bakalım
zencefiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllll kııızzzzzzz sen duygularını ne ara kazandın da 1.seviye oldun bak şimdi fark ettim
bişe ısmarla da kutlayalım bunu bugün ben bakim bi R.C. çıkmış mı :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 330 Ziyaretçi