YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bursa / Kestel Organize bekliyorum anacımGelirim ben yakınmışız,,,Mudanya & Kestel vaooww
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çoook yakınız çok biri bi uc diğeri bi uc hahahahaBilirim Kesteli,Mudanya bi başka ama... YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çoook yakınız çok biri bi uc diğeri bi uc hahahaha bursa gemlik ,setbaşı , bağLarbaşı buraları biliorum yakınmı yasmin ugrarım sana
Gemlik çoook uzak 1 saatlik yol en az kendi arabanla basarsan Bağlarbaşı da var bi 45 dk çünkü ben kaplıkaya/mimarsinan tarafındayım ama Setbaşı merkez Setbaşı olabiler =))
biz böle mutluyuz...tamm bursaya geldmmi ziyaret ederm seni forum arkidaşım :yikildim:
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilirim Kesteli,Mudanya bi başka ama... Ben bilmem bilmekte istemem oturmuyorum zaten burda çalıştığım yer Kestelde sadece Mudanyayı güzelyalıyı bende bilirim canım her yaz ordayız yazlık var orda halamın tabi 2 senedir tatilini yapan yok o başka ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biz böle mutluyuz...tamm bursaya geldmmi ziyaret ederm seni forum arkidaşım :yikildim:Evet mutluluğumuz saadetimiz paha biçilemez =D Annaştıkkk ozamansa forum arkidişim beklerim :SMILE30: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bilmem bilmekte istemem oturmuyorum zaten burda çalıştığım yer Kestelde sadece Mudanyayı güzelyalıyı bende bilirim canım her yaz ordayız yazlık var orda halamın tabi 2 senedir tatilini yapan yok o başkaGüzelyalı(Burgaz) burasıda süper feribot iskelesi çevresinde süper kafeler var,huzur verici bir yer,ama yaz çok kalabalık. Mudanya bambaşka,yaz kış huzur var,birde Cantık..offff |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 178 Ziyaretçi