:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
geçemeeeeeeeezzzzzzzzzzz bugüünnnnnn offf offffffffffff :S
Ara
ZencefiL
geçeeeeeeeeerrr geçeeeeeeeeer buda geçeeeeeeeerBig Grin
Ara
sıla
yok yahu geçmiyo Tongue
Ara
ZencefiL
bu akşam feriha var yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hemen akşam olmalııı Big Grin
Ara
sıla
şimdi saat 3 - 3,5 olsaydı ne süper olcaktı Big Grin
Ara
sıla
bak ne alçak gönüllyüm yaaaaa :yikildim: 4-5 olsun demiyorum 3-3,5 da yeter Big Grin Big Grin
Ara
history
Hayırlı Cum'alar,kaçtım ben...
Ara
YasSmin
Bugn geçmez gerçekten kimse aramıyor ya eminim patron haber verio gidiom ben şehirdışına aramayın die yoksa susmuyo bu telefonlar :S

Annem Feriha'yla fatmagül'ü hep karıştırıyor kızım aç Fatmagülü bakalım babası vermiş mi kızı o sünepeye Big Grin Fariha'da nooooldu şikayet etti mi polislere Big Grin İzlmeye gerek isim karıştırmaları hariç iyi anlatıyor kadın diziyi Big Grin
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ne alçak gönüllyüm yaaaaa :yikildim: 4-5 olsun demiyorum 3-3,5 da yeter Big Grin Big Grin
senn bu huyun bni öldrcek zaten bi gün :pointlaugh::yikildim::yikildim:bayılıorum buna ya
Ara
ZencefiL
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugn geçmez gerçekten kimse aramıyor ya eminim patron haber verio gidiom ben şehirdışına aramayın die yoksa susmuyo bu telefonlar :S

Annem Feriha'yla fatmagül'ü hep karıştırıyor kızım aç Fatmagülü bakalım babası vermiş mi kızı o sünepeye Big Grin Fariha'da nooooldu şikayet etti mi polislere Big Grin İzlmeye gerek isim karıştırmaları hariç iyi anlatıyor kadın diziyi Big Grin
:haw::haw::yikildim: baya karmançorman etti annen de yav
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 582 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:46 AM