Hayirli cumalar herkeze... saat olmus 12
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugn geçmez gerçekten kimse aramıyor ya eminim patron haber verio gidiom ben şehirdışına aramayın die yoksa susmuyo bu telefonlar :S benim annem de her diziyi izlicek diye reklam aralarında ötekine bakıyo annem değil ama ben karıştırcam yakında hangi dizi de kız kaçırılmıştı efe öldü mü feriha kerime mi emire mi aşık fatmagül burslu mu okuyo :yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim annem de her diziyi izlicek diye reklam aralarında ötekine bakıyo annem değil ama ben karıştırcam yakında hangi dizi de kız kaçırılmıştı efe öldü mü feriha kerime mi emire mi aşık fatmagül burslu mu okuyo :yikildim::yikildim: bn hç karıştrmamm itinayla izlerm her akşama dizim vardr
ben de karıştırmicam da annem saolsun hepsini izlicek diye ordan oraya geçiyo aaaaaa diyorum bu bu dizide de mi oynuyo yooo diyo başka kanala geçmiş meğer ne ara deiştiriyo o kanalları varya hızına yetişemiyorum
bak mesela 5 sene yaprak dökümü izledik hangi kanaldaydı bilmem nasılsa açıyolar izliyorum bende :yikildim:
:yikildim::yikildim: ah şu analarrrrrr.. bnmkide ole hiç boş kalmıcak babamı gıcık edıo :yikildim: 2. tv aldık sonunda yatak odasına .illa yabdırıo kadınlar yane dedklerini
Valla ben dizi kolik deilimdir pc de film izlerim ama ailede öle bi sıralama var ki pztden cmt ne kdr full dizi haftasonları full maç babama yönelik ve her günün ayrı dizisi ayrı saati var. Bi kere kaçır ya bi kere Yok olmaz illa izlenir izlenmezse tekrarı izlenir ki bilinir haftaya bilgisiz çıkılmasın yeni bölüme Arada ki babamın zapingleri farklı bi boyut zaten aaaa burda film varmış aaaa şurda bu varmış yok diziye dönelim hele 3 dk reklam araları saolsu bişe yaptırtmıo zırtp pırt reklamlar Diziden daha uzun sürüyor valla
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 587 Ziyaretçi