:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Hasretiim
Hayirli cumalar herkeze... saat olmus 12
Ara
Hasretiim
Şu An Forumumuzda: 116 (8 Kayıtlı Ve 108 Misafir)

Yeah Smile
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugn geçmez gerçekten kimse aramıyor ya eminim patron haber verio gidiom ben şehirdışına aramayın die yoksa susmuyo bu telefonlar :S

Annem Feriha'yla fatmagül'ü hep karıştırıyor kızım aç Fatmagülü bakalım babası vermiş mi kızı o sünepeye Big Grin Fariha'da nooooldu şikayet etti mi polislere Big Grin İzlmeye gerek isim karıştırmaları hariç iyi anlatıyor kadın diziyi Big Grin

benim annem de her diziyi izlicek diye reklam aralarında ötekine bakıyo annem değil ama ben karıştırcam yakında hangi dizi de kız kaçırılmıştı efe öldü mü feriha kerime mi emire mi aşık fatmagül burslu mu okuyo :yikildim:
Ara
ZencefiL
bize 1 oldu Smile
Ara
sıla
sana da hayırlı cumalar hasretim herkese hayırlı cumalar Smile
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim annem de her diziyi izlicek diye reklam aralarında ötekine bakıyo annem değil ama ben karıştırcam yakında hangi dizi de kız kaçırılmıştı efe öldü mü feriha kerime mi emire mi aşık fatmagül burslu mu okuyo :yikildim:
:yikildim: bn hç karıştrmamm itinayla izlerm her akşama dizim vardr Big Grin
Ara
sıla
ben de karıştırmicam da annem saolsun hepsini izlicek diye ordan oraya geçiyo aaaaaa diyorum bu bu dizide de mi oynuyo yooo diyo başka kanala geçmiş meğer ne ara deiştiriyo o kanalları varya hızına yetişemiyorum
bak mesela 5 sene yaprak dökümü izledik hangi kanaldaydı bilmem Big Grin Big Grin nasılsa açıyolar izliyorum bende :yikildim:
Ara
ZencefiL
:yikildim::yikildim: ah şu analarrrrrr.. bnmkide ole hiç boş kalmıcak babamı gıcık edıo :yikildim: 2. tv aldık sonunda yatak odasına .illa yabdırıo kadınlar yane dedklerini Big Grin
Ara
YasSmin
Valla ben dizi kolik deilimdir pc de film izlerim ama ailede öle bi sıralama var ki pztden cmt ne kdr full dizi haftasonları full maç babama yönelik ve her günün ayrı dizisi ayrı saati var. Bi kere kaçır ya bi kere Big Grin Yok olmaz illa izlenir izlenmezse tekrarı izlenir ki bilinir haftaya bilgisiz çıkılmasın yeni bölüme Big Grin Arada ki babamın zapingleri farklı bi boyut zaten aaaa burda film varmış aaaa şurda bu varmış yok diziye dönelim hele 3 dk reklam araları saolsu bişe yaptırtmıo zırtp pırt reklamlar Big Grin Diziden daha uzun sürüyor valla Big Grin
Ara
sıla
hee benim annem saatinde izyio sonra tekrarını bile izliyo beeehhhh hayatım dizi yarışmasına yollıcam onu Big Grin Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 594 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:10 AM