:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: ah şu analarrrrrr.. bnmkide ole hiç boş kalmıcak babamı gıcık edıo :yikildim: 2. tv aldık sonunda yatak odasına .illa yabdırıo kadınlar yane dedklerini Big Grin

o da bişe mi bizde 3 tv var yine de istediğim diziyi izleyecek tv bulamıyorum Tongue Big Grin
Ara
ZencefiL
oooooooooo senn durum vahim hakketten Big GrinBig Grin
Ara
sıla
he gör bak neler çekiyorum Tongue Big Grin Big Grin
Ara
ZencefiL
bir tv ye daha yer varsa evde alayım sanaBig GrinBig Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee benim annem saatinde izyio sonra tekrarını bile izliyo beeehhhh hayatım dizi yarışmasına yollıcam onu Big Grin Big Grin

kesin kazanır o zaman da bi hatun çıkmıştı öle anasıyla kocasıyla her diziyi izler tekrararını izlerdi bde yaprak dökümünü tümünü 2şer kere daha izlemişti kadın o soruda yandı Big Grin:tonguez:
Ara
sıla
heeee e tüh Tongue Big Grin yazık olmuş Big Grin Big Grin yahu ne izlicem bana kalsa ben hiç birine bakmam da anca akşamları ailece hep birlikte olabiliyoruz e anem babam dizi izliyo ben de yanlarında oturduğum için ben de izlemiş oluyorum ister istemez Big Grin yoksa ben olmuşum dizi Tongue ne işim var bi de milletin sıkıntısına üzülcem gerilcem pehhhhhh Tongue
Ara
sıla
sıkılıyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm Tongue
Ara
sıla
tuğbaaaaaaaaaaaa sinirden biyerime bişe olcak :noes: delirtecen beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cokkizdim:
Ara
ZencefiL
:yikildim::yikildim: tubacık genemi snrlendrdi seni hayallah oysa sabah özelde muhabbet ettydnz deBig Grin ay bu kız alemm:kop:
Ara
YasSmin
Zaman geçsinnnnnn
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 538 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:23 AM