:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
bence de geçsin hatta saatler değil sadece şu nisan ayı bitsin bir an önce hayırlısıyla pööfffffffffffff
Ara
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: tubacık genemi snrlendrdi seni hayallah oysa sabah özelde muhabbet ettydnz deBig Grin ay bu kız alemm:kop:

ne özel muhabbet yaaaaaaaa Tongue o konuştu ben sustum alooo diyo sesim çıkmıyo ya kapandı zannetmiş Big GrinBig Grin
ayyy güler misin ağlar mısın
yahu dünyanın tüm alemliği bir insanda mı toplanır yaaaa çıldırtacak beni :cokkizdim:
Ara
ZencefiL
alooooo ? :yikildim: heee kapandı sandım :yikildim:
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de geçsin hatta saatler değil sadece şu nisan ayı bitsin bir an önce hayırlısıyla pööfffffffffffff

evet evet nisanın 29una kdr çabuk geçsin sonra yavaşlamasın ama güzel geçsin hatta 5. ayın 6sı gelsin Big Grin
Ara
sıla
olur olur uyar bana Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
Tamam zaman biz anlaştık sende bi zahmet hızlıcana geçermisin Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam zaman biz anlaştık sende bi zahmet hızlıcana geçermisin Big Grin

nasıl da kibarız bak :yikildim: lütfen rica edeiyoruz Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
Yani öle hemen geçsin dioruz ama kırılmasın die ricadanda vazgeçmioruzz Tongue
Ara
sıla
yaniii çok bişey de istemiyoruz zaten ayın 10u oldu sayılır Big Grin 15-16 günü daha çabuk çabuk geçse tam süper olcak Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
Tabiki hem ben maaşı ve avansı almış olurum. Aldığımın farkına varmam bile nerelere gene gitti üzüntüsünüde arada kaynatmış olurum hahahaha Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 237 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 02:41 AM