# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pazar günü gelsinnn bi ann önce meleğim her ne kadar birlikte yatamıycak olsakta bu seferrrr :-_-:
aaaaaaaa bak halaaaa devam ediyolar
Canı Sıkılanlar
|
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pazar günü gelsinnn bi ann önce meleğim her ne kadar birlikte yatamıycak olsakta bu seferrrr :-_-: aaaaaaaa bak halaaaa devam ediyolar
04-11-2011, Saat: 04:47 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşş böyle şeyleri özelden konuşun ayıp ne o geliyim ısıtcam seni fln çoluk çocuk okuyo olabilir :yikildim: engel olamıyozzz napalım sılaaam halbusi meleeğimee hep diyom yapma böyle seyler diye ama tutamıyo kendini
Amin inşallah Sıla =))
Anam o manada dememiştim ki ben ya hahahaha Perim özelimizi açmayalım orta yere YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin inşallah Sıla =)) ya bu kısı çok seviyorum ne kadar laf dinliyo her dediğimi tamam diyo aferin sana
04-11-2011, Saat: 04:53 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bu kısı çok seviyorum ne kadar laf dinliyo her dediğimi tamam diyo aferin sana Ya Biz Ya Bizzzzz :vb_hmh::argh: # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Biz Ya Bizzzzz :vb_hmh::argh: sen uyarılcak hata bile yapmıyosun ki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|