Tatbikatta kendisine üçe kadar saydıktan sonra paraşütü açması söylenen Temel’in son sözü ne olmuş?
İçiden sonra kaç geliyydi.
:yikildim:
İçiden sonra kaç geliyydi.
:yikildim:
bütün temel fıkraları
|
Tatbikatta kendisine üçe kadar saydıktan sonra paraşütü açması söylenen Temel’in son sözü ne olmuş?
İçiden sonra kaç geliyydi. :yikildim:
İki Karadenizli uçağa binmiş. Uçak havalandıktan sonra uçağın motorlarından biri bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Uçağımızın bir motoru bozulmuştur. Telaşa gerek yoktur". Aradan çok geçmeden ikinci motor da bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Uçağın ikinci motoru da bozuldu....". Temel Dursun'a dönmüş: - "Tursun desene geceyi burda geçireceğiz." :yikildim:
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tatbikatta kendisine üçe kadar saydıktan sonra paraşütü açması söylenen Temel’in son sözü ne olmuş?ahahahahahaha:yikildim::yikildim: ayy süperr
Kalbinden rahatsız olan Temel, kalp ameliyatı ücretini yüksek bulunca ne yapmış?
Ucuz olduğu için mide ameliyatı olmuş ahahahahahhaaaaaa :yikildim:
Temel bir kurt köpeği almış ve mükemmel eğitmiş. Adı Coni'ymiş. Coni, Temel'in her söylediğini anlayabiliyormuş. Hatta telefona bile bakabiliyormuş. Temel bir gün evi aramış. Coni açmış telefonu... - "Ula Coni sen musun?" - "HAV" - "Fadime evde mu?" - "HAV" - "Başka kimse var midur?" - "HAV" - "Ula kaç kişi vardur?" - "HAV HAV" - "Ne yapiyiler" - "EHE EHE EHE" - "Ula ne zamandan beri yapiyiler" - "AUUUUUUUUUUUUUU"
ölüyorummmm:yikildim::yikildim::lol:
Dört çocuk sahibi Temel ile Fadime çok istedikleri halde beşinci çocuğu yapmaya korkuyorlarmış. Niçin?
Dünyaya gelen her 5 çocuktan birinin çinli olduğunu öğrendikleri için :yikildim: ayyyyyyy
Sporcu Temel, doping yaptığı halde, katıldığı yarışmada sonuncu olmuş. Niçin?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Temel Kim 500 Milyar ?stere Kat?l?rsa! | tuti | 14 | 1,036 |
04-14-2022, Saat: 09:04 AM Son Yorum: wildfang |
|
Usta Avci Temel.... | EYVALLAH | 11 | 827 |
04-08-2022, Saat: 05:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
temel ile bilim adamı | soyle | 2 | 644 |