sılaaaaa arkandan baktım kek vereceıdim sanaa istermisn die sorcaktım cittin hemen şöle bi görndn
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git eve bnm gibi 10 da yat kalk bak bnm hiç yok uykum bugnde fatmagül var yihuuu :lol: Saat farketmio yavrukuşum eve gidiom 6 buçukta 7ye kdr yemekti falan hallediom sonra kafayı vuruom bi atıom sbh 7 bana mısın demio 12 saat borumu deel uyku açıklığım fazla sanırsam ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sılaaaaa arkandan baktım kek vereceıdim sanaa istermisn die sorcaktım cittin hemen şöle bi görndn seslenemezdin di mi neyse akşam sipora gitcem zati kek fln yemiyim şimdi YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saat farketmio yavrukuşum eve gidiom 6 buçukta 7ye kdr yemekti falan hallediom sonra kafayı vuruom bi atıom sbh 7 bana mısın demio 12 saat borumu deel uyku açıklığım fazla sanırsam sen git bi hemogram baktır ciddi diyorum ben de uykusuz kalıyorum ama eve git yemek ye mutfak topla bilmem ne saat 8,30 9 oluyo dizi fln izledin miydi zaten 11 12yi buluyo e ben yatınca hemen uyuyamam kitap okuyorum okudukça uykum geliyo gözleri kapanıyo meraktan bırakamıyorum kitabı bi bakıyorum saat 2ye geliyo zorla uyuyorum bi uyanıyorum 4,30 oohh diyorum süper daha uyuyabilcem sonra 7de uyanıyorum tekrar böyle işte
nasıl sesleneym yahu oklava getrym evden tıktık vurcam yukarı bnde seni düşündmden geç kaldım sipor var siiporrr
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen git bi hemogram baktır ciddi diyorum aslında çok acayip bi bunyem var sbh 3e 4e kdr ayakta kalabiliorum uykum kaçtımı gelmiyor çünkü ama işe gelirken gözkapaklarım açılmıyor. Dün gene 11di yattm sbh 7de kalktım 8-9 saatlik uyku hala esniorum. Gidipte yaptırim o testten bari :dunno: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında çok acayip bi bunyem var sbh 3e 4e kdr ayakta kalabiliorum uykum kaçtımı gelmiyor çünkü ama işe gelirken gözkapaklarım açılmıyor. Dün gene 11di yattm sbh 7de kalktım 8-9 saatlik uyku hala esniorum. Gidipte yaptırim o testten bari :dunno: :dunno: hımmm o zaman iş psikolojisi de olabilir ben de tatilde gece 3e 4e kadar oturup sabah en geç 9 - 9,30da uyanırım :wtf: ama işe gelcen ya eziyet geliyo insana uyanmak
kaçta yatarsan yat bnce sabah erken kımse kalkamaz sorun bu şöle10 11 de kalksak nese
ben 9da da uyanmaya razıyım kahvaltı yapıp çıkana kadar 10u 11i bulur işe de 12de gelsek öğle yemeği masrafı olmaz aslında bunu patrona söyliyelim biz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 84 Ziyaretçi