:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
halllllaaaaaaaaaa souk yaaaa Sad malesef.. içim karadı artık
Ara
sun fairy
Ya Sas!
Nabersiniz?
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin iiilik senden nbr
Ara
YasSmin
Şimcik ben şap die damladımmm daaaa doğduğum aya aşıktım şimdi nefret eder oldum soğuktan kımıldamak istemiorum... Sırf uyursan ölürsünden korktuğum için uyuyamıyorum yazık ule bize =((

Ya Sas bu ne dir tam anlamadım bende :S Sanada günaydın iiz sen nasılsın

Buarada Sıla Candan Unal gelmiş forumumuza ben yeni gördüm dün senin yorum yapmanla yazıyı =D
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimcik ben şap die damladımmm daaaa doğduğum aya aşıktım şimdi nefret eder oldum soğuktan kımıldamak istemiorum... Sırf uyursan ölürsünden korktuğum için uyuyamıyorum yazık ule bize =((

Ya Sas bu ne dir tam anlamadım bende :S Sanada günaydın iiz sen nasılsın

Buarada Sıla Candan Unal gelmiş forumumuza ben yeni gördüm dün senin yorum yapmanla yazıyı =D

he ya hakkaten SAS ne komando fln gibi bişe mi Big Grin Tongue

evet saolsun candanunal gelmiş ben de dün gece gördüm üye de olmuş forumumuza Big Grin artık burdan yazar yazılarını Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya hakkaten SAS ne komando fln gibi bişe mi Big Grin Tongue

evet saolsun candanunal gelmiş ben de dün gece gördüm üye de olmuş forumumuza Big Grin artık burdan yazar yazılarını Big Grin

Hahahaha benimde SAS komandoları geldi aklıma ilk görünce :lol:

Gelsin yazsın tabi forumumuz burda :pimp8::ihih:
Ara
ZencefiL
:yikildim: ahaahaha sas ı bende anlamadım dierini anladım cvbladım

1 üye daha kazanmanın mutluluğu içerisindeyzBig Grin mutlu paylaşımlarr dilerizTongueTongue belkide şuanda bunları okuodur :lol::lol: vay beee
Ara
Bocukkk
herkese günaydın
Ara
YasSmin
Şanslıyız tabi formumuza hala giriosa. Ben olsam meraktan girerdim valla bakalım bana cevap yazmışlar mı ne yazmışlar die. =D
Ara
YasSmin
Bocukkk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydın

günaydınnn
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 461 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:23 PM