yaw siz bnm caaanım dolaplarıma kafayı taktınız yha onlar çok amaçlı ew aletleri
Canı Sıkılanlar
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sis bastı anacım 5.kattan sonrası yok İşte sonradan çaktım davayı kendime gülüp durdum aklıma 1001 şey geldi yafs :hyper: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw siz bnm caaanım dolaplarıma kafayı taktınız yha onlar çok amaçlı ew aletleri Takmadık taksak hiç sana dün okdr reklam yaptın buzdolaplarınla ilgili uğraşmazdım bile ifone:ifone:ifone:
aaa yasmn hemen bana sorsaydın ya okadar düşünmene ne gerek va kopuk şeyy :kop::lol:
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yurtdışı bağlantım sağlam diosun ozaman seni bi Erasmusla gönderelim bence boşa gitmesin o arkadaşlar... Liseden almancam ingilizcem var ama almanca da o kdrda perfekt deilim ingilizcem berbat almanca iyi sayılır yunanca şöle böle rusça çözüyorum işte
vaybeeeee dolabın bile duyguları var ben hala duygusuzum:lol:
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o dolaplarında duyguları var lütfen ve kalpleri var dimi haklısın tabi ben mesela hem söverim hem severim dolabımı
04-20-2011, Saat: 11:38 AM <
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaybeeeee dolabın bile duyguları var ben hala duygusuzum:lol: forumun adına layık bi üyesin yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 470 Ziyaretçi