:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ask_sehidi
yaw siz bnm caaanım dolaplarıma kafayı taktınız yha onlar çok amaçlı ew aletleri Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sis bastı anacım 5.kattan sonrası yok Tongue Big Grin

İşte sonradan çaktım davayı kendime gülüp durdum aklıma 1001 şey geldi yafs :hyper:
Ara
YasSmin
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw siz bnm caaanım dolaplarıma kafayı taktınız yha onlar çok amaçlı ew aletleri Big Grin

Takmadık taksak hiç sana dün okdr reklam yaptın buzdolaplarınla ilgili uğraşmazdım bile Confusedifone:Confusedifone:Confusedifone:
Ara
ZencefiL
aaa yasmn hemen bana sorsaydın ya okadar düşünmene ne gerek vaBig GrinBig Grin kopuk şeyy :kop::lol:
Ara
sun fairy
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yurtdışı bağlantım sağlam diosun ozaman seni bi Erasmusla gönderelim bence boşa gitmesin o arkadaşlar... Liseden almancam ingilizcem var ama almanca da o kdrda perfekt deilim Big Grin

ingilizcem berbat almanca iyi sayılır yunanca şöle böle rusça çözüyorum işte Tongue
Ara
ask_sehidi
o dolaplarında duyguları var lütfen Big Grin
Ara
ZencefiL
vaybeeeee dolabın bile duyguları var ben hala duygusuzum:lol:
Ara
sun fairy
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o dolaplarında duyguları var lütfen Big Grin

ve kalpleri var dimi haklısın tabi ben mesela hem söverim hem severim dolabımı Big Grin
Ara
ZencefiL
tabi ağzı yok cevap vermıo sende dıosunn dolaba öle Big Grin
Ara
ask_sehidi
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaybeeeee dolabın bile duyguları var ben hala duygusuzum:lol:

forumun adına layık bi üyesin yani Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 573 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:29 AM