:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
ahahahaaaaaaaaa :yikildim: temel fadimeyi zorla öptü mü sonra Tongue Big Grin Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin:yikildim: fadimeye kalkaaaaaaaaaaann eller kırılsııııııınnn :lol:
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatmagül mustafanın yarım bırakıp yaktıgı evn önüne gtti o anda mustafa geldi elini uzattı gel didelim dedi hayr dedi fadime sonra bunu zorla eve attı kendi evlerne o yanan a deil öptü fatmagül o öpnce kustu midesi bulandı aradı kerimi fatmagül burda die kerm hemen geldi mustfa kolundan vurdu kerimi Big Grin sonra kerim aldı silahı tuttu mustafaya fatmagül beni sevıosan çekmezsin dedi seni çok sevıorum dedi attı silahı sonra elini uzattı kerim el ele gttiler mustfada arkadan bakakaldııı Big Grin ayyyyy kerim yaaa nasıl sevıoo

Fadime kim :lol:
Kıyamam ya KErim'e çok aşık çok :love2:
Bende KV i hiç sevemedim ya gülesim gelio izledikçe onları Smile
Ara
YasSmin
Ay karnıma ağrılar girdiiii gülmekten offf deli sancak gören offff hohhh nefes al yassmin nefes al :lol:
Ara
ZencefiL
Big GrinBig GrinBig Grin çok sevıo kerim çok yaaa .. çok tatlııı mustfa gibi deil o onu bıraktı pislik yaa

kurtlar vadiside artık baydııı yemnle ya
Ara
ask_sehidi
bizim dolablar bile özel ısıtıcılı yatınca sırtın sıcacık oluo Big Grin
Ara
sıla
sinemaya gitmek istiyorum artııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk yiter yaaaaaaa ne güzel filmler var vakit yok sinemaya gitcek pööfffffffffff Tongue
Ara
ZencefiL
bende ısındım artıkk sobamız vaaaaaaaaaaaaaaaa :tey:
Ara
YasSmin
Scream istiyorum sinemada başka bişey deil Big Grin
Ara
ZencefiL
aaa evettt o lazım muhakkak yaa :/
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 587 Ziyaretçi