:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
# Pè®iM§ii #
Alıntı:
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaaaa hayat öpcükü verdim onaaaa hayata döndü sonndaaaa Hoşgeldin kardeşimmmm Big Grin

Hoşbuldum Meleğim Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konum çorba oldu zati ama bırakmıcanı duydum ya o zamannnnnn yirim :glomp:

valla yokluğumu aratmamışsın maşallah çok gurur duydum kendimlen iyi korkutmuşum demek Big Grin ama işte ergenler korku duymuyomuş takmamışlar uyarılarını neyse biz de büyüğüz sabredicez bekleyecez baktık forum düzeni bozuluyo gereken yere gereken kişilere gerekli uyarılar yapılır..
Ara
# Pè®iM§ii #
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yokluğumu aratmamışsın maşallah çok gurur duydum kendimlen iyi korkutmuşum demek Big Grin ama işte ergenler korku duymuyomuş takmamışlar uyarılarını neyse biz de büyüğüz sabredicez bekleyecez baktık forum düzeni bozuluyo gereken yere gereken kişilere gerekli uyarılar yapılır..

Sen Başbakan Olmalıymıssın Adminiçem Big GrinBig Grin
Ara
sıla
# Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Başbakan Olmalıymıssın Adminiçem Big GrinBig Grin

di mi Tongue yok yahu istemem bi ülke insanın derdi oyyy anam zor valla Big Grin daha ben forumdaki taleplere zor yetişiyorum başbakan olsam bilemicem artık gerçi o kadar da zor değil vekillerime yaptırırdım işleri Tongue
Ara
YasSmin
Laf altında kalma huyum yoktu pek Perim burdayken sölesin yani anlatsın Big Grin Sizde görmüşsünüzdür feci muhalefetim ama bilirim bi konu başka yerlere gidiyorsa amacından sapar eski forumlarımdada görmüşlüğüm var. Eh sendende bu konuda girdiğimden beri uyarı alıorum bazı yerlerde uygulamak gerekiyor yoksa o konuyu ben daha çoooooooooooooooook uzatırdım :lol:
Ara
# Pè®iM§ii #
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:di mi Tongue yok yahu istemem bi ülke insanın derdi oyyy anam zor valla Big Grin daha ben forumdaki taleplere zor yetişiyorum başbakan olsam bilemicem artık gerçi o kadar da zor değil vekillerime yaptırırdım işleri Tongue

Bi Dahaki Seneye Bi Bakıyomuşuz Sıla Başbakan Adaylığında Big Grin Fikir Kimdendi Diye Sorulduğunda Benim İsmimi Vermessen Atlarım 10.Kattan Big Grin Sorumlusuda Başbakan Derim Big Grin
Ara
# Pè®iM§ii #
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laf altında kalma huyum yoktu pek Perim burdayken sölesin yani anlatsın Big Grin Sizde görmüşsünüzdür feci muhalefetim ama bilirim bi konu başka yerlere gidiyorsa amacından sapar eski forumlarımdada görmüşlüğüm var. Eh sendende bu konuda girdiğimden beri uyarı alıorum bazı yerlerde uygulamak gerekiyor yoksa o konuyu ben daha çoooooooooooooooook uzatırdım :lol:

Ucuz Yırttılar Diyorum Ben Buna Lehçemde Meleğim Big Grin
Ara
sun fairy
Sıla abla bişey söyleyip çıkıyorum birincisi sizde bir zamanlar ergenlikten geçtiniz bu kadar küçümsemenize gerek yok allah'tan büyük olduğunuzu akıl edebilmişsiniz ama şöyle bir şey var ki akıl yaşta değil baştadır.
Ben bu forumda sizden yeni şeyler öğrenebilirim diye üye oldum ama öyle gruplaşmışsınız ki ancak laf yetiştirmeyi öğrendik sizden saolun yinede..
Ara
ZencefiL
sılaaaaaaaaa yaz bişe bn dıorum anlatamıorum Big Grin
Ara
ZencefiL
sun fairy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla abla bişey söyleyip çıkıyorum birincisi sizde bir zamanlar ergenlikten geçtiniz bu kadar küçümsemenize gerek yok allah'tan büyük olduğunuzu akıl edebilmişsiniz ama şöyle bir şey var ki akıl yaşta değil baştadır.
Ben bu forumda sizden yeni şeyler öğrenebilirim diye üye oldum ama öyle gruplaşmışsınız ki ancak laf yetiştirmeyi öğrendik sizden saolun yinede..

cnm benm iyi insanlar olabilirsiniz ama yeni girdiğiniz ortamda her zaman daha cana yakın olmanız gerekir ben öle yaparım yani bilmıorum siz nasıl. ama siz geldnz geleli canı sıkılnlarda yok bn bununla konusdum yok ona uyuz oldum gibii özelden konusabileceginz konuları buraya yazmanız garip geldi topluca konussaydık belki daha iyi olur falan bilmıorum yani... kimseye bi garezimiz yok
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 10:43 AM