:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
Ne demek her zaman canım benim nacizane fikrim sadece Big Grin

yağsın anacım yağsın yağmazsa olmaz Big Grin

Ben düşünürüm seni

iyi akşamlar canım benim
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahımmm Big Grin
Adminiçem sen baya bi süslü kokona olmalısın seninki 1. derece Big Grin o yüzden boyun nasıl bilmiyorum kısaysan kısa elbise giyin kısa dediysem öle totoş hizasında diel dizden belki en fazla 2 parmak yukarı ve topuklu boyun 1.75 ve üzeriyse mini yakışır ama dizüstü miniler deil o yüzden spora gidiosun şmd şekillidir senin vücudun askısız yere kdr uzanan kiloş bir elbise bul kendine göğüs aldından sonrası bollaşan yani Smile)

Zencom sende ince uzun bişeysin zaten sende mini giysen yakışır Big Grin
düğünler yaz o yüzden böle mavimsi yeşilimsi toprak rengimsi elbiseler bkın Big Grin

o dediğin diz altı diz üstü askılı askısız hiç birini giyemem canım benim Big Grin 1.si babam 2.si aşkım var Big Grin
3.sü zaten ben kendim rahat edemem abla olduğumdan ötürü koşturcam rahat sağımı solumu çekiştirmeyeceğim bişey giymem aynı zamanda da şık ve kokoş olmam lazım ondan bu kadar zorlanıyorum sanırsan offffffffff :frownz:
Ara
sıla
aaaaa zenco gitmiş mi ben de çıkıyorum o zaman Tongue haydinnnn byeeeeeeeeee Smile
Ara
YasSmin
tamam göğüsaltından bollaşan satenimsi elbielerden alırsan ayağına dolanmaz hiçbişe koştururken rahat olursun hem üst bölümünü merak ediosanda okdr bolero var alırsın bi tane zaten elbise satılan yerde vardır al sana kokoş abla Big Grin parlament mavisi çok ağır durur hele bi satense elbise Big Grin

hadi byyyy
Ara
astro
Neden kimse yok ki.
Ara
history
Kimse yok mu..?
Ara
ZencefiL
eveeeeeeeeeeeeeeeeeettt hafta ortasından herkeşşşlere cünaydınBig Grin
Ara
YasSmin
Kızılcıklar oldumuu selelere doldumu heyyyyyy gönderdiğim çoraplar ayağına oldumuu mendili eline mendili verdim eline, kara kına yollamışş yar benim ellerimeeee :tey: :tey:

Günaydın günaydın günaydınlar :kiss2:
Ara
ZencefiL
Fistanı mor daaallı şu kızı kaçırmaalı Kız pek güzel ama anası olmamalıBig GrinBig Grin Mendili eline mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim elleeerimeeeeeeeee
:tey::tey::tey:
:holy::holy::holy::holy:
Ara
YasSmin
tey tey şappi şappi van tu tiri forooo obaaaaa :lol:

Nassın kuzummm Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 412 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:13 PM