Ne demek her zaman canım benim nacizane fikrim sadece
yağsın anacım yağsın yağmazsa olmaz
Ben düşünürüm seni
iyi akşamlar canım benim
yağsın anacım yağsın yağmazsa olmaz
Ben düşünürüm seni
iyi akşamlar canım benim
Canı Sıkılanlar
|
Ne demek her zaman canım benim nacizane fikrim sadece
yağsın anacım yağsın yağmazsa olmaz Ben düşünürüm seni iyi akşamlar canım benim YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahımmm o dediğin diz altı diz üstü askılı askısız hiç birini giyemem canım benim 1.si babam 2.si aşkım var 3.sü zaten ben kendim rahat edemem abla olduğumdan ötürü koşturcam rahat sağımı solumu çekiştirmeyeceğim bişey giymem aynı zamanda da şık ve kokoş olmam lazım ondan bu kadar zorlanıyorum sanırsan offffffffff :frownz:
aaaaa zenco gitmiş mi ben de çıkıyorum o zaman haydinnnn byeeeeeeeeee
tamam göğüsaltından bollaşan satenimsi elbielerden alırsan ayağına dolanmaz hiçbişe koştururken rahat olursun hem üst bölümünü merak ediosanda okdr bolero var alırsın bi tane zaten elbise satılan yerde vardır al sana kokoş abla parlament mavisi çok ağır durur hele bi satense elbise
hadi byyyy
eveeeeeeeeeeeeeeeeeettt hafta ortasından herkeşşşlere cünaydın
Kızılcıklar oldumuu selelere doldumu heyyyyyy gönderdiğim çoraplar ayağına oldumuu mendili eline mendili verdim eline, kara kına yollamışş yar benim ellerimeeee :tey: :tey:
Günaydın günaydın günaydınlar :kiss2:
Fistanı mor daaallı şu kızı kaçırmaalı Kız pek güzel ama anası olmamalı Mendili eline mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim elleeerimeeeeeeeee
:tey::tey::tey: :holy::holy::holy::holy: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|