:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla noldu bugün sana bi afacanlık seziyorum sankim

ben de bilmiyorum ki :yikildim: afacanlık mı aaaaaaa yok canım ben mi Confuseduslus:
Ara
ZencefiL
ayhhhhhh nefes alamıorummmm güldrmeeeeeeeeeeeeğğğğ Big GrinBig GrinBig Grin :yikildim::yikildim: ahhh koptum yaaaa aklıma gelıo gülüorum gelıo gülüorum gene gelıo gene gülüorumBig GrinBig Grin

bugün sıla ii deil nefs kelimeler kuruo yarın pazar oluo habern yokmu saatte 5.30 oldu çıkıoruz biz:yikildim:
Ara
sıla
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yarın olsaydı yarım saat sonra 5.30 olurdu biz çıkardık dün de pazar olurdu diyen biri bunu saat kaçta söylemiştir :yikildim:

yassminnnnnnn hade buna da denklem kur da göriim :yikildim:
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yarın olsaydı yarım saat sonra 5.30 olurdu biz çıkardık dün de pazar olurdu diyen biri bunu saat kaçta söylemiştir :yikildim:

Bugün, 16:47 :lol:
Ara
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayhhhhhh nefes alamıorummmm güldrmeeeeeeeeeeeeğğğğ Big GrinBig GrinBig Grin :yikildim::yikildim: ahhh koptum yaaaa aklıma gelıo gülüorum gelıo gülüorum gene gelıo gene gülüorumBig GrinBig Grin

bugün sıla ii deil nefs kelimeler kuruo yarın pazar oluo habern yokmu saatte 5.30 oldu çıkıoruz biz:yikildim:

neeeeee pazar günü işe mi geldik çok insafsız oldu bu yöneticiler Tongue Big Grin Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yassminnnnnnn hade buna da denklem kur da göriim :yikildim:

Denklemi napcan direk cvp verdim :lol:
Ara
ZencefiL
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün, 16:47 :lol:
:hahaha::hahaha: denklem beklıoduk senden yasminnn olmaz böle sade çözmBig Grin
Ara
ZencefiL
akdeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz

karadeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz

denklemimiziiiii

isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz :yikildim:
Ara
YasSmin
Aaaaaaa bugün mazeretliyim lütfen Big Grin Buarada o deklem nerdeydi üstünde bikaç deişiklik yapmam lazım zuhahaha :lol:
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akdeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz

karadeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz

denklemimiziiiii

isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz :yikildim:

marmaraaaaa obaaaaaaaaa tey tey tey Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 03:56 PM