YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla noldu bugün sana bi afacanlık seziyorum sankim
ben de bilmiyorum ki :yikildim: afacanlık mı aaaaaaa yok canım ben mi uslus:
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla noldu bugün sana bi afacanlık seziyorum sankim ben de bilmiyorum ki :yikildim: afacanlık mı aaaaaaa yok canım ben mi uslus:
ayhhhhhh nefes alamıorummmm güldrmeeeeeeeeeeeeğğğğ :yikildim::yikildim: ahhh koptum yaaaa aklıma gelıo gülüorum gelıo gülüorum gene gelıo gene gülüorum
bugün sıla ii deil nefs kelimeler kuruo yarın pazar oluo habern yokmu saatte 5.30 oldu çıkıoruz biz:yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yarın olsaydı yarım saat sonra 5.30 olurdu biz çıkardık dün de pazar olurdu diyen biri bunu saat kaçta söylemiştir :yikildim: yassminnnnnnn hade buna da denklem kur da göriim :yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yarın olsaydı yarım saat sonra 5.30 olurdu biz çıkardık dün de pazar olurdu diyen biri bunu saat kaçta söylemiştir :yikildim: Bugün, 16:47 :lol: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayhhhhhh nefes alamıorummmm güldrmeeeeeeeeeeeeğğğğ :yikildim::yikildim: ahhh koptum yaaaa aklıma gelıo gülüorum gelıo gülüorum gene gelıo gene gülüorum neeeeee pazar günü işe mi geldik çok insafsız oldu bu yöneticiler sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yassminnnnnnn hade buna da denklem kur da göriim :yikildim: Denklemi napcan direk cvp verdim :lol: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün, 16:47 :lol::hahaha::hahaha: denklem beklıoduk senden yasminnn olmaz böle sade çözm
akdeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz
karadeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz denklemimiziiiii isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz :yikildim:
Aaaaaaa bugün mazeretliyim lütfen Buarada o deklem nerdeydi üstünde bikaç deişiklik yapmam lazım zuhahaha :lol:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|