:yikildim::yikildim: lütfen bul onu bn öle anlıorum anca :hahaha:
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akdeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz ahahaaaaaaaaa :duh: :yikildim: gördün mü gülme komşuna gelir başına demiştim :yikildim: :yikildim: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:marmaraaaaa obaaaaaaaaa tey tey tey:teytey: mardin kapı şen olurrrrr le leeeee le leeeeeeeeeee le lee lee le hanımm:tey:
:lol: Allah'm yarabbicim öldüm tamam gömün beni karnım ağrıdı ya
Zenco ya internette bunun formülü yok ben napim Sıla acil frmül çıkar şuna =D x,y,z li bişili sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaaaaaaaaa :duh: :yikildim: vay benm dertli başımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:yikildim: komsu komşunun külüne muhtaçtır o yüzden her daim ayağını yorganına göre uzat :hahaha::lol: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :teytey: mardin kapı şen olurrrrr le leeeee le leeeeeeeeeee le lee lee le hanımm:tey: Le hanım ah hanım hey, sormısan heç halım hey, göksüme vura vura, ürüttüm sol yanımey, le le le le le hanım :tey::tey::tey::tey::tey: tey tey tey şappi şappii
tabi ki komşu komşunun külüne muhtaçtır ne demişler sakla samanı ders çalışırken yersin :yikildim: möööööö :yikildim:
sıla= x
günler=y saat=z x.z=y yani sılayla saatleri çarptıkmı güne eşit olur sıla çarpmanın etkisiyle yaralanır iptal olur böylelikle günler geçmezzzzzzzzzzzzzzzzzz:yikildim: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla= x Prof doç dr Zencoooooooooooooooooooooooooo :pimp7: başka ne vardı :hmmmm: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 92 Ziyaretçi