:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
vaooooooooooooooovvvv :yikildim: süper geldiii Tongue
Ara
Gidiyor ellerim gidiyor sesim gidiyor nefesim ama hepsinden önce sen gidiyorsun...

Allah'm nouyor bana sabah sabah ya :bawling:
Ara
Gitmek tüm kalanları yanında götürmekmiş Ben bilmem sen bilirsin elbet Sen gidiyorsun.Big GrinBig Grin

noliiiiiiiii yaaBig Grin
Ara
:yikildim: ayy kadının teki aradı ingilizcee kapattım suratına napayım arkadasım bilmıorum anlamadım :hahaha: sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ neresunnn Big Grin
Ara
Gününüz sağlıklı ve mutlu olsun,hayat sunulan zamanı yaşamaktır,en mutlu olduğumuz anda zamanı durduralım,başarabildikmi.hayır,,
Öyleyse zaman geçiyor,bize düşen,anı yaşamak...
Ara
Bir küçük ev vardı; tepesinde, eteğinde.(eteğinde,tepesinde), Tahta bir masa vardı; bahçesinde, üzerinde, İki tas çorba vardı; sıcak sıcak içmesende, Kız inanki vallah ben yaşardım hep seninle
Ara
Anı,aldığımız her nefesi mutlu yaşamamız dileğiyle,kolaylıklar diliyorum arkadaşlar..
Ara
Oooooo history hoşgeldin teşekkürler tüm güzel dileklerin için =))

Bana aktaraydın Zencom ben konuşurdum =D
Ara
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir küçük ev vardı; tepesinde, eteğinde.(eteğinde,tepesinde), Tahta bir masa vardı; bahçesinde, üzerinde, İki tas çorba vardı; sıcak sıcak içmesende, Kız inanki vallah ben yaşardım hep seninle

nedemek isdedn canumBig GrinBig Grin bn anlmadım

saol history sanadaaaa (=

sana aktarcaktım yasoo kadın çok bagırıodu yaaa kulaklarına bişe olmasından korktumBig Grin
Ara
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ayy kadının teki aradı ingilizcee kapattım suratına napayım arkadasım bilmıorum anlamadım :hahaha: sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ neresunnn Big Grin

yettiiiimmmmmmmmm zencooooo :flyw:

ama şunu da söylemeden geçemicem geçmeeeezzzzzzz bugüüüüüüünnnnnnn Tongue Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi