Zencom nostradamus gibi oldun haaa korkutma kızı Puzzle çok uğraştırıyo adamı ya hele birsürü parçaysa of of of =)) Bugün eve gidince yat bi şöööle erkencikten
Canı Sıkılanlar
|
bier biter bi günde o kadar yaptıysak ya sorma adam beynimi yicek onu ara bunu yap getir götür öldüm ben öldümmmmmm
akşam eve gider gitmez yemek bile yemeden yatmayı düşünüyorum yaso da masa da duran puzzle beni kendine çekebilir
heh gazetedeki habere bakın iyi bir hafıza için 7 saat uyku 5saat uyuyunca akılda bişe kalmıyo
:yikildim: demek az uyuynca onda böle oluoruz bağlantılar kopuyoo
iyi hafıza 7 saatse 12 saatte hafızakartlı olması lazım insanın ama alakası yok anacım 12 saatte uyusam bi işe yaramıo bende :lol:
Ah o puzzle hastalık oluo insanda arkadaşım 1000i bitirnce 1500e direk geçiş yaptı
ben tek yapamam valla sıkılırım puzzle yapmak güzeldir tabi yanında birisi varsa gene duygusala bagladım
oy yavrum kıamam ben sana =D Kardeşlerini topla kuzilerinis ende yap
kardeşim yuk kuzilerm de istnabulda yok .. tek ben en iisi yapmamak
tek başıma 500lük yaptım sonra 1000lik yaptım bitanede sonra da kuzen ecoşla 1500lük yaptık ama hepsi heba oldu gitti :S
buna gözüm gibi bakıcam kardeşimin çeyizine vercem dantel fln yapamıyoruz bari bi puzzlemız olsun duvarında hem de manalı olucak kız kulesi manzarası aldım Ankaraya gelin gidiyo kaydişkom baktıkça hem istanbul hem biz geliriz aklına |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 358 Ziyaretçi