sen bana yalnızca ve sadece sensizliği sor rezil beklemeyi , özlemeyi sor. rab şahidimdir kurda kuşa dağa taşa bile anlatabilirim. demem o ki uzaktaki yakınım: vuslatlara yabancıyım, ama, seni özlemenin kitabını yazabilirim.
*Ne olur kötü davran bana
|
Herkes geçer diyor, geçer mi ?
herkes ne bilir acımı, herkes ne bilsin acımızı ! yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan, iyiymiş gibi yapmaktan, ...nefes alıp onu içimde tutmaktan, o nefeste boğulmaktan sıkıldım. - ki nefessizlikten değil, nefesten boğulmaktır marifetimiz.
Ne zormuş sevmek . . . Adını koyamamak . . . Benim diyememek . . .Hep yakın hissedipte hiç yakın olamamak . . Ne zormuş sevdigine bin el uzatıpta yavaş yavaş geri çekmek . . . Ve ne zormuş dokunupta kokusunu hissedememek. . . Adı ; özlem , Adı ; acı , Adı ; uzak , Adı ; rüya . . .
Ve şimdi aşk;
Yaz'ın ortasında bir kar tanesiyle tanışmak gibi...
cümlelerim uzayıp gidiyor bazen,
sözcükler edilgen bir kalabalıklığa yenik düşüyor.. yüklemin bildirdiği yargıya ulaşılamıyor.. hiçbir söz/cük anlatamıyor, içinde bulunduğum ruh iklimimi, öznelerim yorgun, başkalarının eylemlerini taşımaktan..harf harf dağıldığım an, sen topluyorsun cümlelerimi....
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir."
Üşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke, sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak.
"Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar.. ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını."
Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım.
Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım. Ben ne dilenci, Ne de bir gurursuzum , Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GeL Dermisin bana (SeNiN İçİn) | eRCi | 9 | 945 |
04-14-2022, Saat: 06:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Kimse almasın seni yine bana Kalasın | Masal_yuzLu | 28 | 4,220 |
04-14-2022, Saat: 02:56 AM Son Yorum: wildfang |
|
KIYAMA KALK EYY AŞK-I SÜCUD! bir N€f€s Lazım Şimdi bana..ÖLm€k İçin............ | €BeRimSin | 4 | 461 |
04-13-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Geceler...bana seni anlatıyor ... | ROSE | 12 | 775 |
04-13-2022, Saat: 10:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ne olur sus ölüm melegim...... | AsLı | 6 | 504 |
04-12-2022, Saat: 08:22 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi