ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2.5 saatlik uykuylan herkeşlere merabaaaa bugn geçmez harbidenn yav :S
sen neeen uyumadın bakim
heee anladım
bana kıyamadın di mi ben gece öksürmekten uyuyamıyorum diye seni de uyku tutmadı
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2.5 saatlik uykuylan herkeşlere merabaaaa bugn geçmez harbidenn yav :S sen neeen uyumadın bakim heee anladım bana kıyamadın di mi ben gece öksürmekten uyuyamıyorum diye seni de uyku tutmadı YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet kaçıncı çikolatam bilmiyorum hala neşe saçan hormonlar devreye girmedi neşe saçan hormonlar devreye girsin diye beklersen o arada çoktaaaaannnn yağ ve kilo yapan hormonlar devreye gircek az ye biraz sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmez bugüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn Kesinlikle hele yemekleri öğrendikten sonra hiç geçmiceğe benzio sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neşe saçan hormonlar devreye girsin diye beklersen o arada çoktaaaaannnn yağ ve kilo yapan hormonlar devreye gircek az ye biraz Oy oy oy benide düşünürmüş. Hergün yemiom şimdistokluom içimde. Hem zaten bitti kalmadı =D YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oy oy oy benide düşünürmüş. Hergün yemiom şimdistokluom içimde. Hem zaten bitti kalmadı =D düşüncem tabi kızlarımı hepimizzzzzzzzzzzz gardaşiiiizzzzzz :grouphug:
bu kaçıncı çukulatam sayamadım diosun yane.. bnmde çukulatam vaaaaaaa:teytey:
KatRéééééééééééééémmmmmmmmm bebeeeem ders çalışmıyosan kesin geziyosundur
benim için de gez hava süper |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|