:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2.5 saatlik uykuylan herkeşlere merabaaaa bugn geçmez harbidenn yav :S

sen neeen uyumadın bakim
heee anladım
bana kıyamadın di mi ben gece öksürmekten uyuyamıyorum diye seni de uyku tutmadı Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet kaçıncı çikolatam bilmiyorum hala neşe saçan hormonlar devreye girmedi

neşe saçan hormonlar devreye girsin diye beklersen o arada çoktaaaaannnn yağ ve kilo yapan hormonlar devreye gircek Tongue az ye biraz Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmez bugüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn Tongue Big Grin

Kesinlikle hele yemekleri öğrendikten sonra hiç geçmiceğe benzio
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neşe saçan hormonlar devreye girsin diye beklersen o arada çoktaaaaannnn yağ ve kilo yapan hormonlar devreye gircek Tongue az ye biraz Big Grin

Oy oy oy benide düşünürmüş. Hergün yemiom şimdistokluom içimde. Hem zaten bitti kalmadı =D
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oy oy oy benide düşünürmüş. Hergün yemiom şimdistokluom içimde. Hem zaten bitti kalmadı =D

düşüncem tabi kızlarımı Big Grin hepimizzzzzzzzzzzz gardaşiiiizzzzzz :grouphug:
Ara
ZencefiL
Big Grin bu kaçıncı çukulatam sayamadım diosun yane.. bnmde çukulatam vaaaaaaa:teytey:
Ara
history
Nefis bir hava ve iş,,,ee geçmez gerçekten.....
Ara
ZencefiL
ayneennn :S
Ara
sıla
KatRéééééééééééééémmmmmmmmm bebeeeem ders çalışmıyosan kesin geziyosundur Tongue
benim için de gez hava süper Big Grin
Ara
ZencefiL
bnm içinde gez katre Big Grin canım çektiiiii
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 440 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:06 AM