:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
:yikildim: kur tabiii oooooohh kebap:teytey:
Ara
YasSmin
Kur valla keşke babam arabayı almadan önce acenta açalım dediğinde ok deseydim c grubu başlardım a ya yükseltirdim ben onu pehhh
Ara
sıla
keşke ben de babam araba alacağı zaman 2.el almayalım sıfır alalım krediyi ben öderim demeseydim Tongue
şimdi kredi ödemek zorunda olmazdım işten çıkardım evde yatardım ohhh kebap :yikildim:
Ara
sıla
haksız mıyım zenco sen de çık işten sercan ikimizin işini de yapsın ikimizin toplam maaşı kadar maaş alıyo Tongue Big Grin
Ara
ZencefiL
:yikildim: keşke bende babama bişe diebilseydim
Ara
ZencefiL
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haksız mıyım zenco sen de çık işten sercan ikimizin işini de yapsın ikimizin toplam maaşı kadar maaş alıyo Tongue Big Grin

he yavv:S aklıma geldkçe sinirlenıorumBig GrinBig Grin karsı masamdaki sercooooooooooooooooooooooooo haksızlık buuu Sad
Ara
YasSmin
Bu 0 araba merakınız ne anacım sizde ya babamda aldı arabayı soktu maaşlarımıza 5 yıl öde öde dur ohhh =D
Ara
sıla
boykot edelim bi gün ikimizde gelmeyelim arayıp bizim işleri sercana yaptırın bugünlük diyelim Big Grin kıymetimizi anlarlar belkim Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu 0 araba merakınız ne anacım sizde ya babamda aldı arabayı soktu maaşlarımıza 5 yıl öde öde dur ohhh =D

yahu elalemin nasıl kullandığını bilmediğimiz arabasına dünya para vereceğimize dedim ilk bizim olur Big Grin aslında bi yandan iyi de maaşı otomatik -450tl say hay aklıma ben :duh:
Ara
YasSmin
Aklımı seveyim aklımı babamda plan program yapmıştı emekli maaşı üstünden direk kesilio ama evdeki hesap bizim galeriye uymadı =)) Her ay zorlanışını izliorum karşıdan demiştim die die =))
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 570 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:14 AM