:yikildim: kur tabiii oooooohh kebap:teytey:
Canı Sıkılanlar
|
Kur valla keşke babam arabayı almadan önce acenta açalım dediğinde ok deseydim c grubu başlardım a ya yükseltirdim ben onu pehhh
keşke ben de babam araba alacağı zaman 2.el almayalım sıfır alalım krediyi ben öderim demeseydim
şimdi kredi ödemek zorunda olmazdım işten çıkardım evde yatardım ohhh kebap :yikildim:
haksız mıyım zenco sen de çık işten sercan ikimizin işini de yapsın ikimizin toplam maaşı kadar maaş alıyo
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haksız mıyım zenco sen de çık işten sercan ikimizin işini de yapsın ikimizin toplam maaşı kadar maaş alıyo he yavv:S aklıma geldkçe sinirlenıorum karsı masamdaki sercooooooooooooooooooooooooo haksızlık buuu
Bu 0 araba merakınız ne anacım sizde ya babamda aldı arabayı soktu maaşlarımıza 5 yıl öde öde dur ohhh =D
boykot edelim bi gün ikimizde gelmeyelim arayıp bizim işleri sercana yaptırın bugünlük diyelim kıymetimizi anlarlar belkim
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu 0 araba merakınız ne anacım sizde ya babamda aldı arabayı soktu maaşlarımıza 5 yıl öde öde dur ohhh =D yahu elalemin nasıl kullandığını bilmediğimiz arabasına dünya para vereceğimize dedim ilk bizim olur aslında bi yandan iyi de maaşı otomatik -450tl say hay aklıma ben :duh: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 570 Ziyaretçi