Hops zaten bedavaya getirdin yolboyu hiç kalkmadan yatarak uyanda git evine kardeşim ne bu böle yaaa mı diolar ne diolar :lol:
komedi diyaloglar :D
|
:lol: belki amca seni duraktan alıp götürüvercek nie öle dion
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hops zaten bedavaya getirdin yolboyu hiç kalkmadan yatarak uyanda git evine kardeşim ne bu böle yaaa mı diolar ne diolar :lol: valla uyandırıyorlar bazen kardeş ne rde incen diye falan bakıyorum durağı geçmişim hiç renk vermeden daha 2 durak var falan diyorum rezil olmamak için :leaving::leaving::leaving:
:yikildim::yikildim: metrobüsün kitabını yazarım ben sen ne dıosun nerde durcagına kadar hesaplamıs insan olaraktan ben çok tecrübeliyim yanılmam :hahaha:
Sonra da koltuğa baka baka geri dönüon fazladan durak harici 2 fazla durak sonra dimiiii seni seni seni :lol:
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: metrobüsün kitabını yazarım ben sen ne dıosun nerde durcagına kadar hesaplamıs insan olaraktan ben çok tecrübeliyim yanılmam :hahaha: sen ayrı bişeysin zaten bebeeem
bitmez anam sizin otobüs metrobüs maceralarınız Allahtan ben işe servisLe gidiorum
işe servisle gidenlere hep özenmişimdir ooh koy kafayı uyuuu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forumu Bilmeyenlerle Diyaloglar!... | eRCi | 5 | 541 |
04-14-2022, Saat: 10:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
...Balıklar Arasında Geçen Diyaloglar... | tuti | 3 | 473 |
04-14-2022, Saat: 05:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
foruma yeni gelenlerle geçen diyaloglar süper :)::) | happy yeliz | 17 | 1,409 |
04-13-2022, Saat: 02:47 PM Son Yorum: wildfang |
|
ReHa MuhTar :D komedi | p£r!k!z! | 7 | 661 |
04-12-2022, Saat: 10:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
iğrenç şekilde Komedi | EYVALLAH | 4 | 534 |
04-11-2022, Saat: 03:48 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi