arkadaslarım iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr kızın adı Meşe saat geldi geçıo beşee
Canı Sıkılanlar
|
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla sorun nedir ? söylediğin insanlar burda yoksa o lafı söylemenin de manası yok görmicekse ne diye laf ediyosun o zaman?? polemik fln yapmıyorum evet seni de tanımıyorum kim olsa aynı lafı söyleyen ona da aynısını sorardım... YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet biz herbişeyimizi açıkça sölüoruz ki açıklığımızla böle güzel dialoglar kurabilioruz merak etme alınma gücenme olmuyor bizde yassmin bu konuda hemfikirim sana katılıyorum bende genelde açık açık konuşurum ama bu konu biraz farklı şunu bir kere ve son defa söylüyorum sizinle ilgili bir konu yok ortada neden böyle anlaşıldı birileri hemen atladı anlamadım...şimdi ne alaka benim konuşmamla sizin burda olmanız anlamadım...öyle bişey düşünmüş olsam burda sizinle muhabbet eder konuşurmuyum...yanlış düşünmesin birileri LÜTFEN... CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yassmin bu konuda hemfikirim sana katılıyorum bende genelde açık açık konuşurum ama bu konu biraz farklı bak halaaa yanlış düşünmesin birileri LÜTFEN diyosun kim o birileri afedersin de başkası olmadığına göre ben üzerime alınıyorum haklı olarak... sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söylediğin insanlar burda yoksa o lafı söylemenin de manası yok görmicekse ne diye laf ediyosun o zaman?? Polemik fln yapmıyorum evet seni de tanımıyorum kim olsa aynı lafı söyleyen ona da aynısını sorardım... [ı]söylediğim insanları buraya ara ara girdiğimde görüyorum rahat ol sen...bunu okuyan o bikaç kişi zaten ne demek istediğimi anlarlar... Yönetici olman burda herkese yazdığı bir yorumdan dolayı soru sormanı ve o soruya karşılık bir cevap verileceğini göstermez...bu kadar uzatmanın br anlamı yok...yanlış düşüncelere kapılmana gerek yok ...sen yada başkası olsa bu kişi açık açık söylerdim merak etme kimseden korkum çekineceğim bir durum yok [/ı]
neyse ve kimse artık kalıp konuşmak isterdim ama doktorda randevum var çıkmam lazım iyi akşamlar bu forum hepimizin diyerek olaya noktayı koymak istiyorum uzamasın....
ayrıca yönetici olmamla da alakası yok bu benim en doğal hakkım herkes de sorabilir kaldı ki ilk zencefil sordu neyse iyi akşamlar tekrardan
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak halaaa yanlış düşünmesin birileri LÜTFEN diyosun kim o birileri afedersin de başkası olmadığına göre ben üzerime alınıyorum haklı olarak... Yanlış düşünen sen olduğun için burda aynen seninde dediğin gibi o laf sana...Söylediklerimi bir yerlere çekme ve yanlış düşünme...senlik ne olabilir ki ya ????? :cokkizdim:
Bu sanırım böle girip hani güncel olan ama bizim genelde bilmeidğimiz biri için böle konuşuo olabilir die düşünmeye başladım ben. Hani adam yada kız zaten girip muhabbete karışmıo kalkıp onla iligli kötü bişey sölemiim bizimde önyargımız olmasın mı istiyorsun creature Eskiden tanıdığın biri falan olabilir mi hani bu farklı bi konuysa eğer
Sıla'm az sakin cnm alınma hiç üstüne nie alıncan dedi ya sizle alakası yok die. Biizm bilmediğimiz eski bi olay olabilir belki :S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 318 Ziyaretçi