:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CReATuRE
zencefile zaten ben gereken cevabı verdim konunun tamamını okumadan yorum yapma istersen benim konuştuğum kelimelere...BİR DAHA SÖYLÜYORUM BİR DAHA BİR DAHA BİR DAHA SEN ANLAYANA KADARDA SÖYLERİM...

SÖYLEMİŞ OLDUÄžUM KONUNUN SENİNLE YADA ŞUAN BURADA OLAN DİÄžER ARKAAŞALRLA İLGİSİ YOK YOK YOK ( YASSMİN ZENCEFİL MAVİGÖZ VS...)
YasSmin
Konuyu deişsek artıkın bunlım yaparım Allah'ma kimseyi bırakmam kaçarsınız haaa Sad
Ara
CReATuRE
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu sanırım böle girip hani güncel olan ama bizim genelde bilmeidğimiz biri için böle konuşuo olabilir die düşünmeye başladım ben. Hani adam yada kız zaten girip muhabbete karışmıo kalkıp onla iligli kötü bişey sölemiim bizimde önyargımız olmasın mı istiyorsun creature Big Grin Eskiden tanıdığın biri falan olabilir mi hani bu farklı bi konuysa eğer Smile
Sıla'm az sakin cnm alınma hiç üstüne nie alıncan dedi ya sizle alakası yok die. Biizm bilmediğimiz eski bi olay olabilir belki :S

DÜŞÜNCELİ VE MANTIKLI İNSANIN DURUŞU BİLE FARKLI OLUYOR...Teşekkürler beni doğru anladığın iin yassmin Wink şimdi kalkıyordum ama sılanın alakası olmayan msj görünce kaldım bikaç dk daha...neyse tekrar tşkler...bu arada sılaya ben düşüncemi anlatamadım sanırım birde sen anlatabilirsen iyi olacak...
CReATuRE
neyse arkadaşlar ortamı gerdiysem affola kusura kalmayın...benim çıkmam gerek snra devam ederiz Wink...metrobüs kardeşlerim beni bekler SmileSmile:

Allaha emanet olun
YasSmin
Şşşşşt çıkış saati herkesin beyni dolu herkes anlayabilir anlamıştırda merak etme...
Yarından itibaren sende sürekli girmeye başlıyacağın için siz konuşurken zaten anladığınızı görürsünüz ne güzel işte =D
Herkes kaçtı benim daha yarım saatim var ahh ahh ahh Neyse artıkın yarın hepinizle görüşcez inşallah maşallahhh dikkat edin bari kendinize Smile
Ara
ZencefiL
akşamlar akşmlar hep aynıııııııııııııııııııııııııııııBig GrinBig Grin
Ara
YasSmin
Günaydınnn sevgilim kahvaltıdan sonra birazsık yürüyelim mi :lol:
Ara
sıla
günaydın yürüyelim hayatım Tongue Big Grin
Ara
sıla
geçmez bugüüüüüüüünnnnnnnnn zencoş da yok Tongue