:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
Net olayını hiiiiç bilmiyorum orda girebilir miyim 3. yıla gircem bırakmak zor ama daha 23 yaşındayım sürekli sayacağım bi işte nekdr dayanabilirmki gelişime açık deil yani ne okuduğum bölüm ne hayalimdeki bölüm Smile
Ara
sıla
doğru canım benim haklısın Smile hayırlısı artık seni de özleriz giremezsen napalım Sad
Ara
YasSmin
Ben kaçak göçek davranır hallederim onuda merak etme sen olmadı akşam girerim benden eksik bırakmam sizi benn Big Grin
Ara
history
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Darısı başımıza amin Big Grin Dün ben Doruk Tıp merkezine iş başvurusunda bulundum ya Big Grin
Arzuladığının olması dileğiyle....
Ara
YasSmin
amin inşallah history ya süper olur Smile
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kaçak göçek davranır hallederim onuda merak etme sen olmadı akşam girerim benden eksik bırakmam sizi benn Big Grin

artık o zaman akşamları ben de bakarım kimse olmuyo diye açmıyodum Big Grin
Ara
YasSmin
bende hep açıom yalnızım bazen yazı paylaşıom bazen video snra çıkıom gelin gelin akşamda takılalım valla Big Grin
Ara
sıla
valla haziran sonuna kadar gelemem gelsem de fazla kalamam kızkardeşim evleniyo 25inde ondan sonra anca akşamları fln çok hareketli geçiyo günler Big Grin
Ara
YasSmin
Düğün telaşesi iş telaşesi derken zaman akıp gidicek senin için ne güzlll =D Ossun ben koparım arada gelirim =D
Ara
sıla
ben de geliyorum arada zati 2dkkalığına da olsa Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:26 AM