Temel karisiyla yemek yiyormus.karisi böyle güzel bi patatez yemegi yapmis.simdi Temelde nekadar sicak oldugunu ilkbasta fark etmemis.Bu agzini iyice doldurmus, sonra patatezlerin nekadar sicak oldunu fark edince agzindan cikari vermis ve karisina sormuski:"Karicigim, ben bunlari agzimdan cikarsam ayip olurmu?cok sicakti da ondan..."Karisi: "E sen zaten cikardin daha ne soruyorsun?"Temelde demiski:"Napim askim, agzim doluyken konusamiyorum!"
bütün temel fıkraları
|
hayyyyyyyyyyyyyyy :yikildim::yikildim: cnm yaaaa kıyamam safım
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....? ahahaaaaaaaa :yikildim:
ehehehe deliii.. sıla yaa hakket kalmadı mı daha ne :S bunuda biliorum
Temel birgün Dursun'a:
-"Ula ben seni minareden atar, iner assagu tudarum" demis. Dursun da tutamayacagini sölemis ve iddiaya girmisler.. Minareye cikmislar, Temel Dursun'u tuttugu gibi bosluga sallamis ve hizla minaraden inmis. Dursun yerde can çekisir bir vaziyette Temel'e sitem etmis. -"Ula hane tudayidun beni?" Temel ise: -"Ne diyum, sen de pekleseydun." ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acep bizmi uydursak yeni fıkralarda cıkmıo uydurabiliyosan uydurup yaz hiiiç uğraşamam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Temel Kim 500 Milyar ?stere Kat?l?rsa! | tuti | 14 | 1,036 |
04-14-2022, Saat: 09:04 AM Son Yorum: wildfang |
|
Usta Avci Temel.... | EYVALLAH | 11 | 827 |
04-08-2022, Saat: 05:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
temel ile bilim adamı | soyle | 2 | 644 |
04-06-2022, Saat: 04:32 AM Son Yorum: wildfang |