:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
hıııııııııııııııııı evettttt at kadehi elinden 1000 parçaya böülnsüüüüüüüüüüüüüüüünnn :yikildim: şimdi sen parça parçamısın yaniiiiii bi parçandan bana gönder masama koyayım Big Grin
Ara
sıla
sadece gökyüzü kaldı Tongue dün akşam tolgaya söylüyorum bişe kalmadı sadece gökyüzü kaldı yeşil açık yeşil koyu yeşil ve siyaha yakın yeşil renkte tüm kalan parçalar çok kolay yaaaaaaaaa Big Grin
Ara
YasSmin
Olabiler aslında :lol:

Ah ben hastasıyım onun bide turizmde biz okulda tüm böle tarihi yerlerin efsanelerini hikayelerini özel araştırırdık. Kız kulesi aşka dair olduğu için bide muğlada biyer var adını unuttum şimdi göl ortasında adımlık bi kızılkım var oraya bağımlı olmuştum...
Ara
sıla
bişe değil kız kulesi manzarasından soğuyacam :yikildim:
Ara
ZencefiL
:yikildim: tek tek artık denicen . de az kaldı yani kitapı faln bırak sen direkt dal puzzle a bitir onu Big Grin
Ara
YasSmin
farkli bişeler al hep aynısınımı alıosun
Ara
ZencefiL
yok yapmaktan da Big Grin bişe olmaz benmkini kız kulesi yapmassın artık bak nekadar insaflıyım :lol:
Ara
sıla
he bu 5. kızkulesi yapışım Tongue Big Grin yok be hepsi farklıydı tabikisi Big Grin
Ara
ZencefiL
Big GrinBig Grin kız kulesinn yukardan aşadan sağdan soldan sol çaprazdan sağ çaprazdan her türlü görntüsünü yaptın mıı hııı ..Big Grin :yikildim:
Ara
YasSmin
Ne bilem soğucam diyince didim herkes kız kulesimi istiyor. Ooooo Zencoyada mı yapcaaan Big Grin Zenco fikrimce ben İst.a gelince foto çekinelim onu puzzle yaptıralım hepimizde o olsun :lol: Evime asıcam yihhuuuu :lol:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 578 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:39 AM