:yikildim: bn pek gidemedim ama baya oldu
Canı Sıkılanlar
|
annem kolumdan tutup götürüyor ya resmen beni :cokkizdim:
Neresi güzel bebeim gittiğinde oturtmuyor işte o tanıdıklar oynatıyorlar görücü çıksın die... Oyna işte yok ölümü görler flan sonradan çaktım ama ben olayı oynadıktan 2 gün sonra telefonlar geliyor pısır pısır konuşmalar falan
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neresi güzel bebeim gittiğinde oturtmuyor işte o tanıdıklar oynatıyorlar görücü çıksın die... Oyna işte yok ölümü görler flan sonradan çaktım ama ben olayı oynadıktan 2 gün sonra telefonlar geliyor pısır pısır konuşmalar falan :yikildim: ayyyyyyyyy :duh: o fenaymış hakketen kaç sen de:leaving:
Bazen kendimi 35 yaşında zannedirum hani artık evde kalmışsın die başında didinip dururlar ya ne hayatnda kisme vardır ne başka bişe... Ama daha 23 yaşındayım Bazende durup hak veriorum annemin arkadaşlarının çocukları benim arkadaşlarımın çoğu evli hatta bazıları mutlu çocuklu falan özeniyor. Bide benim gibi bebek delisi kadın. Kendi yapamıo bana yaptırtcak
Kaç kurtulamıosun ondan davetiyelerin zamanları aklımdadır hep o gün işten yorgun gelinir hemen banyo yapılır yada saça yağlı bakım kürü uygulanır Haziran sonundaki kuzenimin düğünü kınada yırttım izin vermiyorlar die ama düğüne kesin gitcem anamın sülale kalabalık ondan kesin bişeler çıkar ordnda :lol:
oooooo ooohhhh heycan işte kızım olsun neolcak ben pek gidemedgm için cıkmıo bana kısmet hehehehe:yikildim:
evdemi kaldım acep :/
Senin başın bağlı evde kalamassın Sılada öle mesela benimki daha belirsiz olduğu için ben kalabilmiş olabilirim hahaha :lol:
Eeeee bugünkü menünüz nedir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 448 Ziyaretçi