:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
Doğum günün çocuuu sinirlenemezzzz neyin var bakim patrona takılıosa kafan aman boşver patronluk taslamak kolay saygıda kusur etmiyeceğini bildiği personeline ondan uraşıodur. Benim patronda aynı bak yemeğe çıktım tel etti daha bi lokma ağzıma atmadan in aşağı arıcak numaralarımız varmış die kaç kere indiğimi biliom...
Ara
sıla
yok yahu herkes kalbimi kırdı dün evde de fln öyle bozuğum biraz kırgın :/
Ara
ZencefiL
tmda gününde yani tebrk etmek lazım ama olsunnn bozma moraliiiiiiiiii Big GrinBig Grin
Ara
ZencefiL
içim sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Big GrinBig Grin yasonun patronu gene masasındaymış :yikildim: Aarayayımda heyy kalk ortan seni koca kafalı şey lanet olası pislik diyimBig GrinBig Grin
Ara
YasSmin
:lol: ara ara telefonlarımı bile açıo ya :lol: nie gidion gitmesene bee dio gitcem ya banane dedim :lol:
Ara
ZencefiL
ayyyyyyyyy kıyamammmm yaaaaaaaaaa :yikildim:içim burkuldu lağğğn
Ara
YasSmin
Amaaaan herkes dio gitme inş sekreter bulunmaz die ama sıkıldım artık ya =((
Ara
ZencefiL
hmmm anlıorum cnm .. e okudugun bölümle ilgili iş bulabildinmikii :/
Ara
YasSmin
Aslında şöle bişe var Özsüt şubeliğini açan eski bi şefimiz var o çağırdı. Bakalım... Oteller var varda annemler tatil bölgesine göndermio işte... Anca otelcilik/servis bölümünün getirisyle giricem biyere servis departmaında
Ara
ZencefiL
hmmmmmmmm.. bursada yokmu otel hiç :/ olmadı ist.a gel bizim otelde varBig Grin şirketin basvur Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 20 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 05:23 AM