he yaaaaa bana oluo o hep:/ sınavdan cıktıgımda trfaik var dedm babama trfk var?? hemde cumartesi ?? öle dedi yaa bnde köptüye cıkıp fotosunu cektim eve gtttm gösterdim :of:
Canı Sıkılanlar
|
Aynen ve ben aileme bu açıklamayı getirdiğimde bana söledikleri şey tamam sustum hep sen biliosun zaten...
Sizinkiler ii gene. Benim ailem bilerek isteyerek gönderdiği bölümüme okul bitince kaşrı çıktılar. Ve kendi işimi yapmadığım gibi okuldan geldiğimin ertesi günü sekreter olarak işe başladım hiç bilmeidğim bir meslek. Önüme çıkan iş fırsatlarını değelendimeme izin vermeidler başka yerde çalışsam 1000 tl alcakken 650 tlye çalışıorum ve 3. yılıma gircm. Hayatımı engelliosunuz deidğimde evlen öle git nereye giidosan öle çalış istediin işte diolar biyere gitceksen evleniken sonra git diolar. Akıl mantık bunun neresinde ailen de özgürken çıkamıosun dışarı evlenince kocan salarmı çık hayatım akşm arkadaşlarınla dışarı ben yemek yapar yer yatarım sen gelirsin der mi? Ya da bebeim git çalış ist.da antalyada ben burda beklerim evimizi der mi? Kalkıp peşine gelir mi? hayat sanki onların hayatı kararları onlar verolar ne 15 yaşında ergenliğe adım atmış insanalrız nede 18ine yeni girmiş özgürlüğün ne olduğunu bilmeyen. Bu gibi durumlarda kaldığımız için yalan bizim tek ilacımız
o zaman napıcaz kendi yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımıza yaşatmayacağız ki daha olgun daha çok doğru söyleyen nesiller yetiştirebileim onlar da çocuklarına bizlerden gördükleri gibi davrancaklar
herşey gelecek daha iyi daha ayakları yere sağlam basan genç ve iyi bir Türk nesli için
kesinlikle haklısın canm senn olayın daha ayrıntılı ve daha kötü ben enazndan sadecee gezme konusunda izin alamıorum ama aynı durumda ben olaydım senin gibi olurdum kesn bana da izin vermezdiler ki :/
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman napıcaz kendi yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımıza yaşatmayacağız ki daha olgun daha çok doğru söyleyen nesiller yetiştirebileim onlar da çocuklarına bizlerden gördükleri gibi davrancaklar evet herşey NESLİ için:yikildim: bn öle yapmıcam valla cecukleruma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 473 Ziyaretçi