:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
MaNeSiA
ben izledim metine aşık oldum zenco Smile
Ara
Aydos37
O Kim zenco ?
Ara
MaNeSiA
aydos dayıma söyleyim aradan senin askerliğide yapsın zaten topu topu 5 ay yapacak kesmez o dayımı şööööleeee 20 30 ay yapsın adam olsun :yikildim:
Ara
Aydos37
Yok kardesim saol valla öyle olur mu ?

Herşey vatan için Ben 6 ay yapıcaqımı söylüyomuyum hiç Big Grin
Ara
ZencefiL
yaa dün akşam izleyebildim bnde nasıl agladım nasıl agladım sorada öle uyudum .. metin yaaa canım nasıl sevdiii o notları yazdı ya hele evn duvarlarına sızladım yemn edıorumm cok güzeldi hayatımda izledgm en güzel filmdi diebilirimSad
Ara
MaNeSiA
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa dün akşam izleyebildim bnde nasıl agladım nasıl agladım sorada öle uyudum .. metin yaaa canım nasıl sevdiii o notları yazdı ya hele evn duvarlarına sızladım yemn edıorumm cok güzeldi hayatımda izledgm en güzel filmdi diebilirimSad

bende o notlarsan spnra aşık oldum metine Big Grin

aydos 6 aylık askerlik yok biliomusun :yikildim:
Ara
ZencefiL
Sana dokunmak; hayatın içinde durup dinlenmek gibi. Sana dokunmak; nefes almak gibi. Sana dokunmak; tüm kelimeleri yakmak gibi. Sana dokunmak; tüm insanları affetmek gibi. Sana dokunmak; hayatı temize geçmek gibi. Sana dokunmak; ölüme inat gibi..
Ara
ZencefiL
öfff öfff çok üzüldüm kıza ama :/ çok acıklıydıı
Ara
Aydos37
Eskiden okuyanLar 6 ay yapıyodu ben okuyorum kaç ay yapıcam ?
Ara
MaNeSiA
okuyanlar 5 aycık canm öğrende gel :yikildim: :yikildim: yazanlar askerlik yapmıo bu arada hbrin olsun Tongue Tongue

Alıntı:
bana canlı birşeyi sevme hakkı vermediler bende incir reçelini sevdim hemde çok sevdim

zenco buraya bayıldımmmmmmmm
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 230 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:28 PM