:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
MaNeSiA
ersin sen heveslenme kızlar böyle körü körüne aşık olmuo Big Grin Big Grin
Ara
ZencefiL
bnce incir reçelini izle ersin
Ara
MaNeSiA
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi şe daha yazım filmden

Yaz aşkım, hiç durmadan yaz.Birbirlerini anlat onlara.Birbirlerine değerek, dokunarak yaşayabilmenin güzelliklerini anlat.Birbirlerine karışmayı anlat, yaşam savaşı içinde yaşamayı, yaşatmayı unuttuklarını anlat.Sevişmeyi anlat onlara, en zor anlarda bile hiç ayrılmamacasına tek vücut olmayı anlat.Yalnız yürümek zor, kolayını anlat..Şimdi aç gözlerini, söz veriyorum, herşey çok güzel olacak.Ben sana karıştım aşkım, artık daha güçlüsün. bir gün,ŞOFÖRÜN ANİDEN CAMI AÇABİLECEÄžİNİ ANLAT..
aşık olma moduma girdim Big Grin karşıma ilk çıkana aşık olcam senin yüzünden :yikildim:
Ara
ZencefiL
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi şe daha yazım filmden

[SIZE="3"][COLOR="Red"]
Yaz aşkım, hiç durmadan yaz.Birbirlerini anlat onlara.Birbirlerine değerek, dokunarak yaşayabilmenin güzelliklerini anlat.Birbirlerine karışmayı anlat, yaşam savaşı içinde yaşamayı, yaşatmayı unuttuklarını anlat.Sevişmeyi anlat onlara, en zor anlarda bile hiç ayrılmamacasına tek vücut olmayı anlat.Yalnız yürümek zor, kolayını anlat..Şimdi aç gözlerini, söz veriyorum, herşey çok güzel olacak.Ben sana karıştım aşkım, artık daha güçlüsün. bir gün,ŞOFÖRÜN ANİDEN CAMI AÇABİLECEÄžİNİ ANLAT..[/COLOR][/SIZE]

Bana nefes alan hiç bişeyi sevme hakkı vermediler ben de incir reçelini sevdim, incir reçeli sendin aşkım.Şimdi kapat gözlerini, yapacağın güzel şeyleri düşün, beni unut demiyeceğim, çünkü ben seni unutamazdım.Ama sakın hayata küsme, ben yaptığın herşeyde yanında olucam.Sabah yine radyonun sesiyle uyanıcaksın, enerjiyle yatağından fırlayıp, radyoyu kısacaksın, sonra pencereyi açıp dışarı doğru gerilceksin.Dışarda hikayelerini anlatmanı bekleyen binlerce hayat var,hepsi de anlaşılmayı bekliyo benim gibi.
Ara
ZencefiL
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşık olma moduma girdim Big Grin karşıma ilk çıkana aşık olcam senin yüzünden :yikildim:

bnde mahzun moddayım SadConfusedhrug:
Ara
Aydos37
Bana herkez aşık oluyo ama Fotolarıma felan Big Grin
Ara
MaNeSiA
karşıma bari yakışıklı biri çıksa ona aşık olsam Big Grin Big Grin (hüseyin gibi biri çıksa barim Tongue )
Ara
MaNeSiA
Aydos37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana herkez aşık oluyo ama Fotolarıma felan Big Grin
banada herkes aşık oluo ama tanıyana kdr Big Grin tanıdıkça daha bi aşık oluolar ama sonra ben sıkılıom onların aşkından manyakmıyım neyim be Big Grin
Ara
Aydos37
Eee ben yakışıklı değilmiyim ben varım yaaa Big Grin
Ara
ZencefiL
fotolarına mı aşık oluolar:yikildim: bana aşık olan vardır belki ama bnm aşık oldum 1 kişi var ve oda bana aşık gerisi çokta umurumda deil dorusuu:lol:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 23 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 06:01 PM