Ўeşaren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyy, ama bende istiyorum
Birbirlerine nasılda yakışıyorlar ya Rabbim..tü tü tü maşAllah
senin de olur inşallah okulunu bitir bi hele
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
uzak diyarlarda evli barklı
|
Ўeşaren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyy, ama bende istiyorum senin de olur inşallah okulunu bitir bi hele ![]()
Allah sonsuzlukta bile ayırmasın onları inşallah çok mutlu olurlar
![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sonsuzlukta bile ayırmasın onları inşallah çok mutlu olurlar amin teşekkürler ![]()
bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah darısı başına ablacım ,
![]()
Allah mutlu etsin
![]() ben hicbirzaman mutLu oLamayacagim ki boyle ... ![]() KüL Kedisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah darısı başına ablacım , amin İnşallah canım .. aminnnnnnnnn darısı tüm bekarların başına ![]() aMy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah mutlu etsin amin güzelim ![]() öyle deme :pisik: olursun İnşallah herşeyin hayırlısı ![]()
Allah'mmmmmm çok güzel bir gelin olmuş. Çok masum çok hanımhanımcık ya nasılda yakışmışlar ve ben nasıl kaçırdım bu nikahı yaaa offff
![]() YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah'mmmmmm çok güzel bir gelin olmuş. Çok masum çok hanımhanımcık ya nasılda yakışmışlar ve ben nasıl kaçırdım bu nikahı yaaa offff oyyyyyyy saol güzelim aminnnnnnnn İnşallah canım benim ![]() yaaa evet ne güzel gelcektiniz nikaha zencom da sen de neise artıkın biriniz evlenirse orda görüşürüz ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|