Masallah cok yakismislar, Rabbim bir yastikta kocatsin insallah
Eee bu durumda ne diyoruz.. Darisi basimiza
Eee bu durumda ne diyoruz.. Darisi basimiza
uzak diyarlarda evli barklı
|
Masallah cok yakismislar, Rabbim bir yastikta kocatsin insallah
Eee bu durumda ne diyoruz.. Darisi basimiza Aydos37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH sonsuzlukta bile ayırmasın onları inşallah çok mutlu olurlar aminnnn inşallah mutluluktan uçsunlar hatta :flyw: Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Masallah cok yakismislar, Rabbim bir yastikta kocatsin insallah amin amin İnşallah tabii ki de darısı hepinizin başına sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyyy saol güzelim aminnnnnnnn İnşallah canım benim Vala ya tüh... Neyse artık önce sneinkinde çünküm benm daha eş aday adayım bile yok bu yazla beraber gelecek bi kaç yazıda atlatırım bu gidişle :;-D: Zencomda daha okuyor onada yok evlilik hocked: ya nie düğün beklioz İst. kaçamağı yaparım ben bi ara olmazsa:oops:
beni de hiç beklemeyin babam ikinci bi şoka hazır değil o hazır olana kadar da içinizden biri evlenebilir izin veriyorum
ama gülmeeeğğğ kıyamam ben ona nasıl ağladı dudakları titreye titreye görsen ağlamıcağın varsa bile ağlarsın yani gören herkesi ağlattı canım benim yaaa kıyamam duygusal babam benim oyyyyyyy
Bir erkeğin ağlaması ne kdr acayip gelio insana dimi? Benim annem hastaneye yattığında babamın ağladığını ilk defa görmüştüm. Bide şu sıralar feci gözleri doluyor düğünlerde falan yaşlanma etkisimidir bilmem... Babana gülmedim babalar ve kızları die bir yazı paylaşmıştım ya babalar ve şokları die deiştirdim ona güldüm kuzum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|