hadın iyi geceelr millet Ruh telde bekliomuş çok çınlattık tabi kulaaanı garibimin :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman beni gör iyi bakam bakalım nereye kdr gitcek adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manesia sen burdamısın daha get yat sabah nöbetin varnobet var dşiecen gelde yerimne tutsana MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amma ballısın yaso 40 yılda bi sıçrıyor bide tam önlerinde düşersen olcağı odur ama tutanda tip olsa gam yemicem ahh ahh :rant: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadın iyi geceelr millet Ruh telde bekliomuş çok çınlattık tabi kulaaanı garibimin :yikildim: selam süleeee :;;D: YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam süleeee :;;D:aleykum selam MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadın iyi geceelr millet Ruh telde bekliomuş çok çınlattık tabi kulaaanı garibimin :yikildim: ii geceler YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi bakam bakalım nereye kdr gitcek gittiği yere kadar MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nobet var dşiecen gelde yerimne tutsana oldu cnm başka arzun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 189 Ziyaretçi