:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
hukuka giriş ve ticaret hukuku
Ara
Av.bey
Hmm.ticareti henüz almadım ancak hukuka giriş fazla zorlayıcı bişey değil açıköğretimde misin sen?
Ara
ZencefiL
evet 2. sınıfa Sad
Ara
history
Araya girmiş gibi olmayayım,güzellik göreceli bir kavramdır,bakımlı olmak ise kişi karakteri ile ilgilidir.Birisi bişeyler istiyo diye bişeyler yapmak kendine haksızlıklıktır.Kendin olmak çok önemlidir.Ben buyum beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez demek ise kendine özgüvendir.
Ara
Av.bey
Hmm işletme sanırım.tanıdıklar wardı onlar alıyodu bu dersleri.kuzenimi flan çalıştrmştım baya Big Grin
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Araya girmiş gibi olmayayım,güzellik göreceli bir kavramdır,bakımlı olmak ise kişi karakteri ile ilgilidir.Birisi bişeyler istiyo diye bişeyler yapmak kendine haksızlıklıktır.Kendin olmak çok önemlidir.Ben buyum beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez demek ise kendine özgüvendir.

estafrullah. Smile katılıyorum sana bu arada Smile
Ara
ZencefiL
bnde katılıorum sana cokkkkk Big Grin
bnmde calışmm lazım ama işte Big Grin
Ara
Av.bey
Çalış o zaman butlanlara yokluğa çalış Big Grin
Test olması bitiriyor ya acayip sorular wardı ya.hukuk dediğin kelimelerdir.asıl zorlaştıran test olması işte ben hukuk başlangıcını B+ ile vermiştim vakti zamanında Big Grin
Ara
ZencefiL
hmmmmmmmmmm hava at tabi bağaa Big Grin cok calısdım ama olmadı
Ara
Av.bey
Olur inş Big Grin seneye ticaret1 den başlayp 2-3-4 diye devam edecek hoca baya bi sıkıntılı bu derste.hukukun en baba derslerinden biri Sad
Ara
ZencefiL
ıyyyyyyyyyyy :S igrenc
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 577 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:14 AM