:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ZencefiL
hemşerim oldugu için severim ayrıcada güzel söyluyo Big Grin daha sebep olmasına gerek varmıBig Grin
Ara
Pepee
cuma geceniz hayırlı olsun. Kuran okuyup hepinize dua ettim Allah sevdiğinize bağışlasın, amin Smile
Ara
history
Hayırlı gecelerrr
Ara
ZencefiL
Pepee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cuma geceniz hayırlı olsun. Kuran okuyup hepinize dua ettim Allah sevdiğinize bağışlasın, amin Smile
allah razı olsun. allah dualarını kabul etsin..

hayırlı cumalar arkadaşlar
Ara
history
Mutlu ve sağlıklı günler,hayırlı Cuma'lar arkadaşlar.
Ara
ZencefiL
aminnnn
Ara
ZencefiL
yarın sınava gircem ve pazar bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Sad
Ara
Pepee
Allah gönlüne göre versin her şeyin hayırlısı inşallah herkes sınavlarda istediği başarıyı yakalar. hangi sınava gircen bilmiom ama başarısız olsan bile takma Wink zaten sen zeki birine benziyon yaparsın o sorular nedir ki senin için Smile verdim de gazı hadi kim tutar seni.. >> söylemeden de geçemiycem bu akşam herkes üzücü şeyler paylaşmış "ayrılık" "ölen sevgili" vs vs. valla içim daraldı o yzden erken yatıyom arada bir zevkli şeyler paylaşın valla zaten pek mutlu bi dünyada yaşamıyoruz .. Smile herkese ii gcl. erken kalkıp dışarı çıkın havalar baya güzelleşti !! Smile
Ara
ZencefiL
Ben eskileri baya kurcalamisim yazmadan da gecemedm konular guncellendi.. iyi dilkelerin i in cok saol aö sinavlari var hukuk gbi bi bas belam var umarim bu sene onu gecerim allahin yardimiyla ve dostlari duasiyla iyi geceler arkadaslr
Ara
history
AÖF sınavları var dimi,,sınava girecek arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum..
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 589 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:35 AM