hemşerim oldugu için severim ayrıcada güzel söyluyo daha sebep olmasına gerek varmı
Canı Sıkılanlar
|
cuma geceniz hayırlı olsun. Kuran okuyup hepinize dua ettim Allah sevdiğinize bağışlasın, amin
Pepee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cuma geceniz hayırlı olsun. Kuran okuyup hepinize dua ettim Allah sevdiğinize bağışlasın, aminallah razı olsun. allah dualarını kabul etsin.. hayırlı cumalar arkadaşlar
yarın sınava gircem ve pazar bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah gönlüne göre versin her şeyin hayırlısı inşallah herkes sınavlarda istediği başarıyı yakalar. hangi sınava gircen bilmiom ama başarısız olsan bile takma zaten sen zeki birine benziyon yaparsın o sorular nedir ki senin için verdim de gazı hadi kim tutar seni.. >> söylemeden de geçemiycem bu akşam herkes üzücü şeyler paylaşmış "ayrılık" "ölen sevgili" vs vs. valla içim daraldı o yzden erken yatıyom arada bir zevkli şeyler paylaşın valla zaten pek mutlu bi dünyada yaşamıyoruz .. herkese ii gcl. erken kalkıp dışarı çıkın havalar baya güzelleşti !!
Ben eskileri baya kurcalamisim yazmadan da gecemedm konular guncellendi.. iyi dilkelerin i in cok saol aö sinavlari var hukuk gbi bi bas belam var umarim bu sene onu gecerim allahin yardimiyla ve dostlari duasiyla iyi geceler arkadaslr
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 587 Ziyaretçi