Dünya üzerinde 1 erkeke 3 kadın düşüyormuş  ben payımı aldım fazlasında gözüm yok senin hakkını başkası yiyor ben değil
 ben payımı aldım fazlasında gözüm yok senin hakkını başkası yiyor ben değil 

| 
					İlkokul Aşkı
				 | 
| 
			Dünya üzerinde 1 erkeke 3 kadın düşüyormuş   ben payımı aldım fazlasında gözüm yok senin hakkını başkası yiyor ben değil     
			benim ilkokulda hiç yoktu   sevgiyi kalbimde hissettiğimde birini sevmeye başladım   Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dünya üzerinde 1 erkeke 3 kadın düşüyormuşo zaman problem yok ikna ettin beni  pinkazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim ilkokulda hiç yoktuilkokulda olmaması büyük bi kayıp değil hatta hiç kayıp değil  en güzeli işte gerçek aşkı bulmak.. Allah ayırmasın .. 
			Ne güzeldi o günler,ağladığında ağlamak,güldüğünde gülmek..off 
		 ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cocukluk asklar unutulmuyo beee vaaaay  kalbimde derin bir yara kurcalama diyosun yani   
			yara deil yaşadım iyi ki de yaşadım dedigim bi haıra   oldugu kadar olmadıgı kader işte | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Karanlığın aşkı.. | riukeen | 3 | 1,011 | 06-08-2010, Saat: 11:05 PM Son Yorum: ÐŽeşaren | |
| 'Kedilerin Aşkı .. :) | ÐŽeşaren | 8 | 1,637 | 10-21-2008, Saat: 05:32 AM Son Yorum: ÐŽeşaren | |
| dostlarımızın aşkı | chacy35 | 1 | 943 | 08-24-2008, Saat: 10:29 PM Son Yorum: refik | |