:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
tekrarlanmayan hatasız kul isterim Big Grin
Ara
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ah dediydinde dinlemediydim seni ben Big GrinBig Grin
Üzülme herkes hata yapabilir Big Grin
by-göçmenoğlu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler zencefil...aslında ben hayalgözlüm yazacadım üye ismimi kabul ettiremedim bir türlü....
Sende hep alakasız yazıon oyunda da öle yapdın sinir oldum sana laf aramızda Big Grin

yaf sinirlenme'SheKer|BisHe'...yazıları görünce acıktım birden....valla bir kötü niyetim yoktu...Rolleyes
Ara
Tüm arkadaşlarıma mutlu sağlıklı hafta sonları......
Ara
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrarlanmayan hatasız kul isterim Big Grin
Tuaf Big Grin

by-göçmenoğlu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ah dediydinde dinlemediydim seni ben Big GrinBig Grin
Üzülme herkes hata yapabilir Big Grin
by-göçmenoğlu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler zencefil...aslında ben hayalgözlüm yazacadım üye ismimi kabul ettiremedim bir türlü....
Sende hep alakasız yazıon oyunda da öle yapdın sinir oldum sana laf aramızda Big Grin

yaf sinirlenme'SheKer|BisHe'...yazıları görünce acıktım birden....valla bir kötü niyetim yoktu...Rolleyes

Daha da sinirleniorum sus lütfen Big Grin
Ara
bi gün çileden cıkabilirim bende Big Grin
Ara
kesinlikle sustum..bu sefer zencefilde haşlayacak beni bu gidişle..Blush.
Ara
Olabilir herkes çileden çıkabilir Big Grin
Ara
Big GrinBig Grin son yarım saatim kaldı yarında ahava güneşliymiş artık gezme vakti özlemişim heee Big Grin
Ara
fazla güvenme zencefil...meteorlojiye güven olmaz bak...
Ara
İnşallah yağmur yağar ZencefiL Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi