SENDE HOŞ GELDİN HEMŞOM
Canı Sıkılanlar
|
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Son zamanlarda her gelen eski, aynı şeyleri söylediğinden dolayı artık olay komediye dönmeye başladı tepki sadece sana değil yani genelHer gelen eski, önceden çocukça ve müthiş keyifle sohbet ettiği geyiğin dibine vurduğu insanlara özlem duyarak geliyorsa ve geldiğinde hiçbirini bulamıyorsa ve o gittikten sonra üye olan herkes kendi arasında bir düzen tutturmuşsa ve gelen eski bu düzenden bihaberse ve kendini bu düzene ait hissetmiyorsa eskiyi anar, bu normaldir. şu siteden 2 sene uzak durun geri geldiğinizde sizde aynı şeyi yaparsınız. herkes aynı sebepten gitmez. gidişe de laf diyemeyiz bu durumda. yani evet burada olanlar her şey mükemmel olabilir. yine samimi sıcak bir ortam olabilir. ama bu alışılmış bir şeylerin dışındaysa, ve damağımızda kalan tadını bulamıyorsak o damakta kalanı arar dururuz. dillendirmekte de sakınca görmüyorum. neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım yani. rahatsızlık değil benim ki.zaten o mesajımda da açıkladım olay komediye dönmeye başladı bizde geyiğini yapıyoruz olay bu.kimsenin size bir şey söylediği yok.tabi ki o günlere özlem duyuyor olabilirsiniz. PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla'yı arıyoruğğğm, gören söylesiiğn .artık bende göremiyommmmm hayırlı kandiller arkadaslarrr allah günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah.herkesin gönlüne göre versin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 223 Ziyaretçi