Boşver o zaten ilkokul 2 den terk
Canı Sıkılanlar
|
soralımda yine kayıplara girdi sanırım kütüpheneye doğru yol alıyor yoksa cvp verirdi
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne tatili sürünüyoruz burdabozuk yokmusss ozaman tüm parandan ver ne kitabımı küçümsedin Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Boşver o zaten ilkokul 2 den terkseni varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa universteliyim ben taaammmıııı keserim seni kıskanc avukat
ZENCOM GEL BENDEKİ KİTAPLARDAN SEÇ
TATİL DERKEN HAFTASONU YAMİ YOKSA TATİL KİM BEN NERDEYİM İŞ İŞ İŞ BİZİ ANCAK ÇALIŞMAK KURTARIR BAKSANIZA KİTAP ALCAK PARA YOK
zenco kızma kitabı küçümsediğimden değil bozuk olmadığından
Sıla gün gelir oda olur üzülme arada kaybolduğu kesin av.bey alıştık artık ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Boşver o zaten ilkokul 2 den terkseni varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa universteliyim ben taaammmıııı keserim seni kıskanc avukat kıskanç mı? Kim ben mi? alakam yok. Kıskanç olan sensin ben değilim sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZENCOM GEL BENDEKİ KİTAPLARDAN SEÇ yok bildiğin tatil ya deniz kum güneş kızlar :p adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arada kaybolduğu kesin av.bey alıştık artık umursama boşver yok öle biri yok yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 122 Ziyaretçi