:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
history
Samimiyetine inanıyorum ama,siyaseten katliamı desteklemedik mi.....
Ara
PCKoPaT
Müslüman kelimesine niye bu kadar takıldınız anlamadım.

Müslümanların dışında herhangi bir katliam olsa dünyayla birlkte biz de ayaklanıyoruz, safımızı belli ediyoruz zaten.

Tepkim müslümanların sesini kimsenin duymayışına.
Âh be.
Ara
history
Biz derken.?
Ara
Av.bey
Biraz duygusal davranıyorsun bence. Müslümanların sesini kimse duymuyor diye birşey yok. Siyaset ve politika diye bir şey var hepsi bu. Eğer biz sesimizi diğer ülkelere karşı yükseltemiyorsak sorun bizde değil baştakilerdedir.
Ara
PCKoPaT
Şuan müslümanların katledişine dikkat çekmeye çalışan herkes.

Ne o şimdi de siz biz diye ayırdın mı diyceksiniz?
Âh be.
Ara
history
Yo hayır asla ayırmıyorum ama gerçeği görelim diyorum.Siyaseten işin içinde olduğumuzda önümüzü görmezken şimdi okyanus ötesi görüyoruz,bu samimiyetsizlik..
Ara
PCKoPaT
Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biraz duygusal davranıyorsun bence. Müslümanların sesini kimse duymuyor diye birşey yok. Siyaset ve politika diye bir şey var hepsi bu. Eğer biz sesimizi diğer ülkelere karşı yükseltemiyorsak sorun bizde değil baştakilerdedir.
Senin katliamdan haberin bile yoktu.
İşte bahsettiğim şey tam da bu.
"Bizim elimizden bir şey gelmez baştakiler yapsın.." rahatlığı.

Ben burda gidip katliamı durdurun demiyorum ama dilinden dua da mı gelmez?.

history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yo hayır asla ayırmıyorum ama gerçeği görelim diyorum.Siyaseten işin içinde olduğumuzda önümüzü görmezken şimdi okyanus ötesi görüyoruz,bu samimiyetsizlik..

Ben vicdan diyorum sen siyaset.
Ne siz beni anlarsınız ne ben sizi.
Devam edin..

Âh be.
Ara
history
Çok haklısın,devam edicem emin olun,benim vicdanım kozmopolit,insan olgusu dolu,ne siyaset ne din içermez..kısaca hümanist bir vicdan....
Hayırlı iftarlar arkadaşlar,...
Ara
Av.bey
Yahu keşke dursa keşke kimse kimseyi öldürmese ama oluyor işte.

Hem senin katliamdan haberin bile yoktu diyorsun evet yoktu senden duydum sende gözlerinle görmedin sende başkasından duydun sorun bu değil. Duayla olacaksa tamam dua edelim.

Bunu tabiki baştakiler yapacak ambargo vs.. Gereken ne varsa onlar yapacak neden oradalar. Bakanlıklar yan gelip yatma yeri mi? bizlerin nasıl bir şey yapmamızı bekliyorsun ki bende seni anlamıyorum.
Ara
Av.bey
Bu gece in cin top oynuyor Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 207 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 02:28 AM