Günaydın,mutlu günler...
Canı Sıkılanlar
|
Uyumadim ya gece cok kötüydü. ..
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uyumadim ya gece cok kötüydü. .. bu ara ne hikmetse herkes uyuyamadım diyor anlamadım bulaşıcı bişeymidir. kendimi seviyorum ya kafam yastığa çeyrek kala uyurum history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın,mutlu günler... günaydın history sanada mutlu günler... şöyle bi gülen adam yapalımda dahada mutlu olsun XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın,mutlu günler... Harika fikir,forumda mutlu birileri olsun,çok teşekkürler. history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın,mutlu günler... ya üç günlük dünya üzülüp elimize ne geçecek bu hayatta her şey insanlar için gülüp geçmesini bilmek lazım XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın,mutlu günler... Çok haklısınız ama bazen Polyannacılık zor oluyor inanki.. evet zordur o yüzden herşeyle dalga geçip eğlenmek daha güzel basit olan insanların her zaman saklandığı şey ay yapamıyorum edemiyorum diye ağlayıp sızlanmasıdır hep bunun arkasına saklanmasıdır kanımca
Görünen o ki yaşamı çok seviyor hatta ti'ye alabiliyorsunuz,harika bi şey.Felsefenizi tuttum,deniycem emin olun.
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görünen o ki yaşamı çok seviyor hatta ti'ye alabiliyorsunuz,harika bi şey.Felsefenizi tuttum,deniycem emin olun. Evet yaşamayı gerçekten seviyorum ti'ye almayı da seviyorum, berbat geçen bir günün ardından dalga geçerek günüm berbat geçti diyebilirim. Benim şahsi kanaatim Allah kullarına ne isterse onu verir. Bende Allah' tan her zaman gün bittiğinde uyumadan önce oğlumu bir kez daha koklayabilme şansı vermesini istiyorum. Bu zaten benim herşeye karşı güçlü olup gülüp geçebilme gücünü veriyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 382 Ziyaretçi