ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim ki kapının elleri dert görmesin
tahmin etmiştim zati
siz bize hep şiddet uyguluyonuz boşa demiyoruz burada var bi bildiğimiz
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim ki kapının elleri dert görmesin tahmin etmiştim zati siz bize hep şiddet uyguluyonuz boşa demiyoruz burada var bi bildiğimiz XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar hohoho her ne kaaa şıtandart olsada acı gerçek deyelum XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim ki kapının elleri dert görmesin ben şiddet uygulamam
valla bu kadar alıntı yapamayacam üşengeçlik var bende
kapı çarpsın diye beddua mı ettin yoksa
Direk sakarlık desek daha doğru olacak
o değilde bu forumda ilk defa uzun süre bu bölümde birisiyle sohbet ediyorum print screen yapıp hatıralarım arasına koyacam
yazıııııııık üzüldüm halcağızına gözlerim doldu...nazar oldu forum önceden hiç susulmuyordu mübarek
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar hohoho Hepiniz boylesiniz :p "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar hohoho boyu posu devrilesicelerFlashLight ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|