ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim kikapının elleri dert görmesin
tahmin etmiştim zati
siz bize hep şiddet uyguluyonuz
boşa demiyoruz burada var bi bildiğimiz
|
Canı Sıkılanlar
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim ki tahmin etmiştim zati siz bize hep şiddet uyguluyonuz boşa demiyoruz burada var bi bildiğimiz
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar her ne kaaa şıtandart olsada acı gerçek deyelum ![]() XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo niye sevineyim ki ben şiddet uygulamam
valla bu kadar alıntı yapamayacam
üşengeçlik var bende ![]() kapı çarpsın diye beddua mı ettin yoksa
Direk sakarlık desek daha doğru olacak
o değilde bu forumda ilk defa uzun süre bu bölümde birisiyle sohbet ediyorum print screen yapıp hatıralarım arasına koyacam
![]() ![]() yazıııııııık üzüldüm halcağızına gözlerim doldu...nazar oldu forum önceden hiç susulmuyordu mübarek
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar Hepiniz boylesiniz :p "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bile vicdan yapmadııııım sayın xesar boyu posu devrilesiceler FlashLight![]() ![]() ![]() ![]()
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|