acemhe sen tabakları sat daha karlı olur
Canı Sıkılanlar
|
He yaw
Araba daha iyi 2012 model 45 bin liralık "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla çalışan bağyan olarak hiiiiiiiç öle sofra sanatıymış bilmem neymiş uğraşmam dinlencem yaaa karnını doyur kalk yiterli vur dedik öldürdün çok güzel çorba yaparım makarna yaparım beni böyle kabul etsin artık napim kupır istiyom kupııııııııııııııııııııııııırr kupır dedimde aklıma kumpir geldi
tamam alan olmazsa haber ver kör topal bitane buluruz artık başımıza kalma sonra
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He yaw çok para istiyosun XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam alan olmazsa haber ver kör topal bitane buluruz artık başımıza kalma sonra Allahtan öyle derdim yok kısmetlerim çok da ben gitmiyom hayır anlamıyom neyime talip oluyorlar beceriksizim ben ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam alan olmazsa haber ver kör topal bitane buluruz artık başımıza kalma sonra kadınlar duyduklarına erkekler gördüklerine aşık olurmuş o yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Özellikle düğün günleri gelinlere yapılan makyaja hayranım damadı kandırmak için
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 203 Ziyaretçi